Kā meitai no PE

Kā paņemt kāju no pēdas

Ja jūs ciešat no diskomforta un apmulsuma, ko izraisa sievietes, zināt, ka neesat viens. Sieviete ir izplatīta problēma, kas ietekmē daudzus cilvēkus, bet par laimi ir vairāki veidi, kā to apkarot. Šajā rakstā mēs iepazīstināsim ar dažiem padomiem un trikiem, kas palīdzēs jums vienreiz un uz visiem laikiem atbrīvoties no sievietes.

Kas ir sieviete?

Sieviete, kas pazīstama arī kā bromhidroze, ir nepatīkama smaka, kas parādās uz kājām baktēriju un sēnīšu proliferācijas dēļ. Šie mikroorganismi barojas ar sviedriem un mirušajām šūnām, kas atrodas uz ādas, radot ķīmiskas vielas, kas izraisa slikto smaku.

Kā novērst sievieti?

Profilakse ir labākais veids, kā apkarot sievietes. Šeit ir daži pasākumi, kurus varat veikt, lai izvairītos no problēmas:

  • Turiet kājas tīras un sausas: katru dienu nomazgājiet kājas ar maigām ziepēm un ūdeni un labi tos nosusiniet, it īpaši starp pirkstiem.
  • Nēsājiet kokvilnas zeķes: kokvilnas zeķes absorbē sviedrus, palīdzot jūsu kājām sausās.
  • Ilgstoši izvairieties no slēgtiem apaviem: dodiet priekšroku gaisīgām kurpēm, kas ļauj cirkulēt.
  • Izmantojiet pretsēnīšu talkumos: Šie produkti palīdz kontrolēt sēnīšu izplatīšanos uz pēdām.
  • Kā ārstēt sievieti?

    Ja jūs jau ciešat no sievietes, neuztraucieties. Ir pieejamas vairākas ārstēšanas iespējas:

    antiseptiski izstrādājumi

    Tirgū ir vairāki antiseptiski izstrādājumi, kas palīdz apkarot sievietes. Tie parasti satur tādas vielas kā salicilskābe, kas palīdz novērst baktērijas un sēnītes, kas izraisa sliktu smaku.

    mājas aizsardzības līdzekļi

    Daži mājas ārstniecības līdzekļi var būt efektīvi arī sievietes apkarošanā. Piemēram, ka kājas ienirt ūdenī un etiķa šķīdumā katru dienu dažas minūtes var palīdzēt novērst baktērijas un samazināt smaku.

    Skatīt dermatologu

    Ja sieviete saglabājas pat pēc profilaktisko pasākumu pieņemšanas un antiseptisku produktu izmantošanas, ieteicams konsultēties ar dermatologu. Ārsts var novērtēt jūsu lietu un norādīt jums vispiemērotāko ārstēšanu.

    Papildu padomi

    Šeit ir daži papildu padomi, kas palīdzēs jums apkarot sievieti:

    • Mainīt no zeķēm katru dienu;
    • Valkājiet gaisīgas kurpes un izvairieties no plastmasas apaviem;
    • Izvairieties no staigāt basām kājām sabiedriskās vietās;
    • Izmantojiet antiseptiskas zolītes;
    • Izvairieties no šauro apavu lietošanas;
    • Izvairieties no pārmērīga sēra bagātina pārtikas produktu, piemēram, ķiploku un sīpolu, patēriņa.

    Sekojot šiem padomiem un saglabājot labu pēdu higiēnu, jūs atradīsities uz pareizā ceļa, lai vienreiz un uz visiem laikiem atbrīvotos no sievietes. Atcerieties, ka katrs gadījums ir unikāls, un ārstēšana katram cilvēkam var atšķirties. Ja problēma joprojām pastāv, nevilcinieties meklēt medicīnisko palīdzību.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Veiksmi ceļojumā pret sievieti!