Kā izņemt melngalvju no manas pašdarinātās sejas

Kā paņemt melngalvju no mājās gatavotas sejas

Krustis ir izplatīta ādas problēma, ar kuru saskaras daudzi cilvēki. Tie rodas, kad poras ir aizsērējušas ar eļļu, netīrumiem un atmirušajām ādas šūnām. Lai arī tirgū ir daudz produktu, lai ārstētu melngalvju, ir arī iespējams tos noņemt mājīgi. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem padomiem un trikiem, kas palīdzēs jums dabiski atbrīvoties no sejas melngalvēm.

1. Pareiza tīrīšana

Pirmais solis, lai atbrīvotos no melngalvju, ir nodrošināt pareizu ādas tīrīšanu. Izmantojiet mīkstas ziepes un siltu ūdeni, lai seju mazgātu divas reizes dienā. Noteikti noņemiet visu aplauzumu pirms gulētiešanas, jo aplauzuma atliekas var traucēt porām un izraisīt melngalvju.

2. Regulāra pīlinga

pīlings ir lielisks veids, kā noņemt atmirušās šūnas no ādas un notīrīt poras. Jūs varat pagatavot mājās gatavotu pīlingu, sajaucot cukuru vai sāli ar nedaudz medus vai olīveļļas. Viegli masējiet maisījumu uz sejas apļveida kustībās un noskalojiet ar siltu ūdeni.

3. Māla maska ​​

Māls ir pazīstams ar dziļajām tīrīšanas īpašībām. Reizi nedēļā uzklājiet māla masku sejā, lai palīdzētu noņemt melngalvju. Ļaujiet maskai rīkoties apmēram 15 minūtes un izskalojiet ar siltu ūdeni.

4. Sejas tvaiks

Sejas tvaiki ir efektīvs paņēmiens, lai atvērtu poras un atvieglotu melngalvju noņemšanu. Vāra ūdeni pannā un pēc tam novietojiet seju uz tvaika, pārklājot galvu ar dvieli, lai radītu pirts efektu. Dariet to apmēram 10 minūtes un pēc tam nomazgājiet seju ar aukstu ūdeni, lai aizvērtu poras.

5. Veselīgs uzturs

Pārtikai ir arī svarīga loma ādas veselībā. Pārliecinieties, ka patērējat sabalansētu uzturu, bagāts ar augļiem, dārzeņiem un omega-3 pārtikas produktiem, piemēram, zivīm un valriekstiem. Izvairieties no pārstrādātiem un cukurotiem pārtikas produktiem, jo ​​tie var veicināt melngalvju izskatu.

Secinājums

Sejas melngalvju noņemšana var būt izaicinājums, taču ar pienācīgu aprūpi un dažām mājās gatavotām metodēm jūs varat sasniegt tīrāku un veselīgāku ādu. Izmēģiniet šajā rakstā minētos padomus un pielāgojiet tos atbilstoši jūsu ādas vajadzībām. Atcerieties būt konsekventi un pacietīgi, jo rezultāti var paiet zināms laiks, lai parādītos.