Kā uzņemt sarkano balto drēbju plankumu

Kā uzņemt sarkanu baltu drēbju sarkano vietu

Sarkana vieta uz balta apģērba var būt diezgan nomākta. Tomēr ir vairāki efektīvi veidi, kā noņemt šos plankumus un atjaunot drēbju oriģinālo izskatu. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem noderīgiem padomiem, kas palīdzēs jums atbrīvoties no šiem nevēlamajiem punktiem.

1. Nosakiet traipu veidu

Pirms tas sāk noņemt traipu, ir svarīgi noteikt vielas veidu, kas izraisīja sarkano plankumu. Tas palīdzēs noteikt labāko noņemšanas metodi.

2. Pārbaude diskrētā apgabalā

Pirms jebkura tīrīšanas produkta uzklāšanas traipu lietošanai ieteicams veikt testu diskrētā apģērba apgabalā, lai pārliecinātos, ka nebūs bojājuma vai krāsas maiņa.

3. Izmantojiet vietas noņemšanu

Tirgū ir pieejami vairāki punkti, kas ir efektīvi sarkanu plankumu noņemšanā. Izpildiet produkta instrukcijas un uzklājiet to tieši traipu. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgājiet drēbes.

4. Cepamā soda un ūdens maisījums

Cepamā soda un ūdens maisījums var būt efektīvs arī sarkanu plankumu noņemšanā. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet to traipu. Ļaujiet tai rīkoties apmēram 30 minūtes un pēc tam normāli nomazgāt drēbes.

5. Balts etiķis

Baltais etiķis ir lielisks sabiedrotais traipu noņemšanā. Uzklājiet nelielu baltu etiķi tieši uz traipu un maigi berzējiet. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgājiet drēbes.

6. Konsultējieties ar profesionāli

Ja visi mēģinājumi noņemt traipus neizdodas, ieteicams konsultēties ar tīrīšanas speciālistu. Viņiem ir piekļuve progresīvākiem produktiem un paņēmieniem, kas var palīdzēt noņemt sarežģītos traipus.

Secinājums

Sarkano plankumu noņemšana no baltām drēbēm var būt izaicinoša, taču ar pareizajām metodēm ir iespējams atjaunot drēbju oriģinālo izskatu. Izmēģiniet šajā rakstā minētos padomus, un redziet, kuru metodi tā jums vislabāk der. Vienmēr atcerieties pārbaudīt diskrētā apgabalā, pirms traipu uzklājiet jebkuru tīrīšanas produktu.