Kā paņemt no drēbēm krāsas traipus

Kā izņemt krāsu traipus no apģērba

Tintes traipi var būt murgs, kad tie iekrīt mūsu iecienītākajās drēbēs. Bet neuztraucieties, ir vairāki veidi, kā noņemt šos nevēlamos punktus. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem padomiem un trikiem, kas palīdzēs jums atbrīvoties no drēbju krāsas traipus.

1. Nosakiet tintes veidu

Pirms sākat noņemt traipu, ir svarīgi identificēt drēbes izlietotās krāsas veidu. Ir dažādas noņemšanas metodes, kas balstītas uz ūdeni balstītām eļļas krāsām.

2. Noņemiet lieko tinti

Ja traips joprojām ir svaigs, varat mēģināt noņemt lieko tinti ar absorbējošu papīru vai tīru audumu. Esiet piesardzīgs, lai nenomocītu traipu, jo tas var likt tam izplatīties vēl vairāk.

3. Tests diskrētā apgabalā

Pirms jebkura tīrīšanas produkta uzklāšanas traipus, vienmēr ieteicams pārbaudīt diskrētā apģērba apgabalā, lai pārliecinātos, ka produkts nesabojā un neizbalē audumu.

4. Izmantojiet vietas noņemšanu

Tirgū ir pieejamas vairākas vietas, kas ir efektīvas krāsu traipu noņemšanai. Izpildiet produkta instrukcijas un uzklājiet to tieši traipu. Ļaujiet produktam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgāt drēbes.

5. Izmēģiniet mājas risinājumus

Ja dodat priekšroku mājas risinājumiem, ir dažas iespējas, kas var palīdzēt noņemt krāsas traipus. Piemēram, jūs varat mēģināt pielietot izopropilspirtu uz traipu un viegli berzēt ar zobu suku. Vēl viena iespēja ir sajaukt cepamo soda ar ūdeni, līdz tā veido pastu un uzklāt to traipu.

6. Meklējiet profesionālu palīdzību

Ja visi mēģinājumi noņemt traipus neizdodas, ieteicams meklēt tīrīšanas speciālista palīdzību. Viņiem ir piekļuve progresīvākiem produktiem un paņēmieniem, kas var būt efektīvi, lai noņemtu sarežģītus traipus.

Noslēgumā no apģērba noņemšana no apģērba var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm un pareizajiem produktiem jūs varat atjaunot iecienītās drēbes. Atcerieties rīkoties ātri, identificējiet tintes tipu un pārbaudiet produktus diskrētā apgabalā, pirms tos pielieto traipu. Veiksmi!