Kā pēc sausa noņemt frizz no matiem

Kā noņemt frizz no matiem pēc sausa

Frizz ir izplatīta problēma, ar kuru daudzi cilvēki saskaras, mēģinot saglabāt matus taisni un bez apjoma. Frizu var izraisīt vairāki faktori, piemēram, hidratācijas trūkums, nepiemērotu produktu izmantošana vai pat klimats. Šajā emuārā mēs jums sniegsim dažus padomus, kā pēc sausa matiem ņemt frizz no matiem.

Hidratācija ir kritiska

Viens no galvenajiem Frizz parādīšanās iemesliem ir matu hidratācijas trūkums. Tāpēc ir svarīgi ieguldīt produktos, kas palīdz uzturēt matus, piemēram, matu maskas un uztura eļļas. Turklāt ir svarīgi dzert daudz ūdens, lai ķermenis un mati būtu hidratēti no iekšpuses.

Izmantojiet piemērotus produktus

Vēl viens faktors, kas veicina Frizz, ir nepietiekamu produktu izmantošana jūsu matu tipam. Ir svarīgi izvēlēties šampūnus, kondicionierus un finišējušos, kas ir raksturīgi jūsu stieples veidam, ņemot vērā, vai tas cita starpā ir sauss, eļļains, gluds, cirtaini. Turklāt izvairieties no pārmērīgas ķīmisku vielu, piemēram, krāsošanas un iztaisnošanas, izmantošanas, kas var sabojāt matus un izraisīt Frizz.

Izvairieties no liekā siltuma izmantošanas

Bieža žāvētāja, plakanā dzelzs un babyliss lietošana var izžūt matus un izraisīt frizz. Tāpēc ir svarīgi izvairīties no liekā siltuma izmantošanas un vienmēr izmantot termisko aizsargu pirms šo instrumentu izmantošanas. Izvēlieties arī matus nožūt ar mikrošķiedras dvieli vai kokvilnu t -kreklu, nevis berzēt ar parastu dvieli, lai izvairītos no Frizz Frizz.

ķemmēt matus pareizi

Veids, kā jūs ķemmējat matus, var ietekmēt arī frizz parādīšanos. Izvairieties no matu ķemmēšanas, kad tie ir sausi, jo tas var salauzt matus un izraisīt Frizz. Izvēlieties ķemmēt matus, kad tie ir mitri, izmantojot plašu zobu ķemmi vai saru suku. Izvairieties arī no matu ķemmēšanas pārāk smagi, lai nesabojātu matus.

Pabeidziet ar anti-frizz produktiem

Lai pabeigtu matus un izvairītos no Frizz, šim nolūkam izmantojiet īpašus produktus, piemēram, serumus, krēmus un pretfizz aerosolus. Šie produkti palīdz kontrolēt skaļumu un saglabāt šķipsnas izlīdzinātas, izvairoties no Frizz parādīšanās. Uzklājiet produktu, lai nožūtu vadus, izvairītos no saknes un modelētu, kā vēlaties.

Secinājums

Frizz var būt nepatīkama problēma, taču ar pienācīgu kopšanu ir iespējams to kontrolēt un saglabāt matus skaistus un bez apjoma. Ieguldiet hidratācijā, izmantojiet piemērotus produktus, izvairieties no liekā siltuma izmantošanas, pareizi ķemmējiet matus un pabeidziet ar anti-frizz produktiem. Tātad jūs varēsit noņemt frizu no matiem pēc sausa un jums būs veselīgākas un skaistākas šķipsnas.