Kā lietot dzimumlocekļa pārsegu

Kā izmantot dzimumlocekļa pārsegu

Peniālie vāki ir seksuālie aksesuāri, kas var radīt jaunu pieredzi pāriem, kuri vēlas attiecību veidot. Tie ir izgatavoti no tādiem materiāliem kā silikons, latekss vai kiberkins, un tie tiek novietoti uz dzimumlocekļa, lai palielinātu izmēru, biezumu vai nodrošinātu dažādas faktūras.

soli pa solim, lai izmantotu dzimumlocekļa vāku:

  • Izvēlieties atbilstošo dzimumlocekļa pārsegu: tirgū ir pieejami dažādi dzimumlocekļa pārsegu modeļi, tāpēc ir svarīgi izvēlēties tādu, kas pielāgojas jūsu dzimumlocekļa lielumam un formai. Pirms pirkšanas pārbaudiet produkta mērījumus un īpašības.
  • Gatavojieties lietošanai: Pirms dzimumlocekļa pārsega ievietošanas ir svarīgi, lai jūs būtu satraukts un ar uzcelto dzimumlocekli. Tas atvieglos izvietojumu un sniegs patīkamāku pieredzi.
  • Uzklājiet smērvielu: Lai atvieglotu dzimumlocekļa pārsega izvietojumu, uzklājiet ar ūdeni balstītu smērvielu vāka iekšpusē un uz dzimumlocekļa. Tas palīdzēs slīdēt vāku un izvairīties no diskomforta.
  • Novietojiet dzimumlocekļa pārsegu: ar uzgrieztu un ieeļļotu dzimumlocekli, turiet dzimumlocekļa pārsegu pa pamatni un slīdiet to virs dzimumlocekļa. Pārliecinieties, ka pārsegs ir labi pielāgots un ērts.
  • Pielāgojiet pārsegu, ja nepieciešams: Ja dzimumlocekļa pārsegumam ir kāda siksna vai gredzens, lai tās nostiprinātu, pielāgojiet tos atbilstoši jūsu izvēlei. Tas palīdzēs saglabāt vāku dzimumakta laikā.
  • Izpētiet dažādas pozīcijas: Ar ievietoto dzimumlocekļa pārsegu varat izmēģināt dažādas seksuālās pozīcijas, lai uzzinātu, kurš no tiem jums sagādā vislielāko prieku jums un jūsu partnerim. Dzimumlocekļa pārsegs var pastiprināt stimulāciju un nodrošināt dažādas sajūtas iespiešanās laikā.
  • higiēfizē dzimumlocekļa pārsegu: Pēc lietošanas ir svarīgi pareizi sanitizēt dzimumlocekļa pārsegu. Nomazgājiet to ar siltu ūdeni un maigām ziepēm, labi noskalojiet un ļaujiet to dabiski nožūt pirms uzglabāšanas.
  • Atcerieties, ka katrs cilvēks ir unikāls un tai ir atšķirīgas vēlmes attiecībā uz dzimumlocekļa pārsega izmantošanu. Ir svarīgi sarunāties ar savu partneri un kopā izpētīt iespējas, ko šis aksesuārs var piedāvāt. Vienmēr lietojiet prezervatīvus kopā ar dzimumlocekļa segumu, lai nodrošinātu drošību un novērstu seksuāli transmisīvas slimības.

    Pieredze un izklaidējieties ar dzimumlocekļa vāku, izpētot jaunas sensācijas un atklājot jaunus prieka veidus!