Kā ievietot zirgaste

Kā ievietot zirgaste

Ja jūs meklējat praktisku un daudzpusīgu frizūru, zirgaste ir lieliska iespēja. To var izmantot vairākkārt, sākot no darba dienas līdz formālākam pasākumam. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā ievietot perfektu zirgasti.

1. solis: sagatavošana

Pirms sākat darīt zirgasti, ir svarīgi pagatavot matus. Nomazgājiet to un pilnībā nosusiniet. Ja vēlaties, varat izmantot kādu uzpūteni vai fiksējošu aerosolu, lai vadiem piešķirtu lielāku skaļumu un faktūru.

2. solis: suka

ar ķemmi vai suku, labi atdalot matus, noņemot visus mezglus un atstājot tos ļoti gludu. Tas ļaus vieglāk padarīt zirgaste un novērst vaļīgu vai nekārtīgu šķiedru.

3. solis: nodaļa

Sadaliet matus divās daļās, horizontāli. Augšdaļa tiks izmantota, lai pagatavotu zirgasti, bet apakšdaļa tiks atstāta vaļīga.

4. solis: zirgaste

samaksa

Paņemiet matu augšdaļu un nostipriniet tos ar elastīgu. Pārliecinieties, ka elastība ir ļoti stingra, lai zirgaste visu dienu neizlaiž.

5. solis: apdare

Lai sniegtu zirgaste galīgo pieskārienu, varat izmantot kādu fiksējošu aerosolu, lai pārliecinātos, ka vadi ir vietā. Ja vēlaties, varat arī atstāt dažas vaļīgas šķipsnas, lai iegūtu mierīgāku izskatu.

Tagad, kad jūs zināt, kā ievietot zirgasti, izmēģiniet dažādas šīs klasiskās frizūras variācijas. Jūs varat izgatavot augstu, zemu, sānu vai pat pievienot aksesuārus, lai padarītu to elegantāku. Izklaidējieties un šūpojieties ar savu jauno izskatu!