Kā uzvilkt ruļļus stāstā

Kā likt ruļļus uz stāstu

Rurs ir kļuvuši par vienu no galvenajiem veidiem, kā Instagram dalīties ar īsiem un jautriem videoklipiem. Un, ja jums rodas jautājums, kā stāsta ruļļos ievietot, jūs nonācāt īstajā vietā! Šajā emuārā mēs jums parādīsim soli pa solim, lai jūsu stāstam pievienotu savus ruļļus. Nāc!

1. solis: izveidojiet savu spoli

Pirmais solis ir izveidot savu spoli. Lai to izdarītu, atveriet Instagram lietotni un dodieties uz mājas lapu. Pieskarieties kameras ikonai ekrāna augšējā kreisajā stūrī, lai atvērtu Instagram kameru. Pēc tam slīdiet pa labi, lai atlasītu opciju “ruļļi”. Tagad jūs esat gatavs ierakstīt savu īso video!

2. solis: rediģējiet savu spoli

Pēc ruļļa ierakstīšanas jūs varat to rediģēt, pirms dalāties savā stāstā. Pieskarieties zīmuļa ikonai ekrāna augšējā labajā stūrī, lai piekļūtu rediģēšanas iespējām. Šeit spolei varat pievienot filtrus, tekstus, uzlīmes un pat mūziku. Izpētiet pieejamās iespējas un padariet savu videoklipu vēl interesantāku!

3. solis: dalīties ar stāstu

Tagad, kad jūsu spole ir gatava, ir pienācis laiks to dalīties savā stāstā. Pieskarieties bultiņas ikonai ekrāna apakšējā labajā stūrī, lai pārietu uz nākamo soli. Nākamajā ekrānā jūs redzēsit opciju “dalīties stāstā”. Pieskarieties šai opcijai, lai pievienotu spoli savam stāstam.

Kad ruļļi būs dalīti jūsu stāstā, jūsu sekotājiem tas būs pieejams 24 stundas. Jūs varat arī pievienot tekstus, uzlīmes un citus elementus savam stāstam, lai papildinātu spoli.

Papildu padomi

Šeit ir daži papildu padomi, kā padarīt jūsu ruļļus vēl interesantākus:

  • Izmantojiet atbilstošas ​​hashtags, lai palielinātu jūsu spoles redzamību;
  • Izmēģiniet dažādus efektus un filtrus, lai padarītu jūsu videoklipu radošāku;
  • Pievienojiet subtitrus vai skaidrojošus tekstus, lai jūsu spole būtu informatīvāka;
  • Mijiedarbojieties ar komentāriem un ziņojumiem, kas saņemti jūsu spolē, lai sazinātos ar jūsu sekotājiem;
  • Dalieties ar saviem ruļļiem citos sociālajos tīklos, lai sasniegtu vēl lielāku auditoriju.
  • Tagad, kad jūs zināt, kā ievietot ruļļus stāstam, ir pienācis laiks sākt veidot savus īsos videoklipus un kopīgot tos ar saviem sekotājiem. Izklaidējieties un izbaudiet visas iespējas, ko piedāvā ruļļi!

    Mēs ceram, ka šis emuārs jums bija noderīgs. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!