Kā personālajā datorā ievietot stāstus Instagram

Kā ievietot stāstus Instagram ar datoru

Instagram stāsti ir kļuvuši par vienu no galvenajiem veidiem, kā dalīties ikdienas mirkļos ar draugiem un sekotājiem. Tomēr daudziem cilvēkiem joprojām ir šaubas par to, kā datorā ievietot stāstus. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai caur datoru ievietotu stāstus Instagram.

1. solis: piekļuve Instagram caur pārlūku

Lai sāktu, atveriet izvēles pārlūku un apmeklējiet Instagram vietni. Ievadiet savu lietotājvārdu un paroli, lai pieteiktos savā kontā.

2. solis: atvērtie izstrādātāja rīki

Tagad jums būs jāatver pārlūka izstrādātāja rīki. Lai to izdarītu, pareizi noklikšķiniet uz jebkuras lapas un atlasiet opciju “Pārbaudiet” vai “Pārbaudiet elementu”.

3. solis: mainiet mobilā displeja režīmu

Izstrādātāja rīkos jūs redzēsit augšējo joslu ar vairākām iespējām. Noklikšķiniet uz ikonas, kas apzīmē mobilo ierīci vai “Pārslēdziet ierīces rīkjoslu”, lai mainītu mobilo displeja režīmu.

4. solis: atjauniniet lapu

Pēc mobilā displeja režīma maiņas atjauniniet Instagram lapu, lai veiktu izmaiņas.

5. solis: noklikšķiniet uz kameras ikonas

Tagad jūs redzēsit kameras ikonu ekrāna augšējā kreisajā stūrī, kā arī Mobile Instagram lietotni. Noklikšķiniet uz šīs ikonas, lai atvērtu kameru, un sāciet veidot savu stāstu.

6. solis: nofotografējiet vai ierakstiet video

Kad kamera ir atvērta, jūs varat nofotografēt, noklikšķinot uz apļveida pogas vai ierakstot video, kas tur apļveida pogu. Tāpat kā mobilajā lietotnē, jūs varat arī savā stāstā izmantot filtrus, uzlīmes un tekstus.

7. solis: publicējiet savu stāstu

Pēc fotoattēla vai video rediģēšanas ekrāna apakšējā kreisajā stūrī noklikšķiniet uz pogas “Jūsu stāsts”, lai ievietotu savu stāstu Instagram.

Tagad jūs zināt, kā caur datoru ievietot stāstus Instagram. Atcerieties, ka tas ir alternatīvs risinājums un, iespējams, nepiedāvā visus mobilajā lietotnē pieejamos resursus. Izmēģiniet un izklaidējieties dalīties ar saviem mirkļiem vietnē Instagram!