Kā ievietot bērnu svecīti

Kā ievietot bērnu svecīti

Rūpējoties par mūsu bērnu veselību, ir svarīgi būt gatavam rīkoties ar dažādām situācijām. Viens no tiem ir nepieciešamība izlīdzināt narkotikas, lietojot bērnu svecīti. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā droši un efektīvi veikt šo procedūru.

1. solis: sagatavošana

Pirms scomploity izvietošanas procesa uzsākšanas ir svarīgi sagatavot vidi un nepieciešamos materiālus. Noteikti ir:

  • Bērnu svecīte;
  • Vienreizējās lietošanas cimdi;
  • 70% alkohols vai cits piemērots dezinfekcijas līdzeklis;
  • Mitrās šalles vai kokvilna;
  • Ērta un droša vieta procedūras veikšanai.

2. solis: higiēna

Pirms procedūras uzsākšanas rūpīgi nomazgājiet rokas un novietojiet vienreizlietojamos cimdus. Pēc tam notīriet bērna anālo reģionu ar samitrinātām šalles vai kokvilnu, kas samitrināta ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Pirms turpināt, noteikti nožūt reģionu.

3. solis: pozicionēšana

Novietojiet bērnu, kas guļ uz sāniem ar kājām, kas saliektas pret krūtīm. Šī pozīcija atvieglo svecītes ievietošanu un samazina bērna diskomfortu.

4. solis: Supcoitor atvere

Noņemiet svecīti no paketes un turiet to ar vienu roku. Ar otru roku maigi atdaliet bērna sēžamvietu, pakļaujot anālo atveri.

5. solis: Suppository Insultation

Rūpīgi, ievietojiet svecīti bērna tūpļa, maigi spiežot, līdz tas ir pilnībā iekšā. Ir svarīgi nepiespiest scozitori, jo tas var izraisīt ievainojumus.

6. solis: uzturēt pozīciju

Pēc svecītes ievietošanas palūdziet bērnam dažas minūtes palikt tajā pašā stāvoklī. Tas palīdz novērst piegādes izraidīšanu pirms ķermeņa absorbcijas.

7. solis: apglabāšana un higiēna

Pēc ieteiktā laika noņemiet vienreizlietojamos cimdus un pareizi tos izmetiet. Atkal nomazgājiet rokas un notīriet bērna anālo reģionu ar samitrinātām šalles vai kokvilnu, kas samitrināta ar siltu ūdeni un neitrālām ziepēm.

Atcerieties vienmēr ievērot ārsta vadlīnijas par svecītes ievadīšanas devu un biežumu. Ja rodas šaubas vai grūtības, nevilcinieties sazināties ar veselības aprūpes speciālistu.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga, lai jūs uzzinātu, kā pareizi ievietot bērnu svecīti. Mūsu bērnu veselība ir prioritāte, un būtiska ir gatavība risināt dažādas situācijas.

Atsauces:

  • bērnu veselība
  • Jūsu veselība