Kā ievietot videoklipu lēnā kamerā

Kā ievietot lēnu kameras video

Vai esat redzējuši šos pārsteidzošos palēninātās kustības video un vienmēr gribējis zināt, kā rīkoties tāpat? Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā ievietot lēnu kameras video. Tas ir vieglāk, nekā jūs iedomājaties!

1. solis: izvēlieties video rediģēšanas programmatūru

Tirgū ir pieejama vairākas video rediģēšanas programmatūras – gan bezmaksas, gan apmaksāta. Daži populāri piemēri ir Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro un Imovie. Izvēlieties programmatūru, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām un prasmēm.

2. solis: importējiet video

Atveriet video rediģēšanas programmatūru un importējiet videoklipu, kuru vēlaties ievietot lēnā kustībā. Parasti to dara, velkot un atbrīvojot video failu programmatūras laika grafikā.

3. solis: pielāgojiet video ātrumu

Video rediģēšanas programmatūrā atrodiet ātruma pielāgošanas opciju. Šī opcija var atšķirties atkarībā no izmantotās programmatūras, bet parasti tā atrodas rīkjoslā vai apturētā izvēlnē.

Atlasiet videoklipa videoklipu, kuru vēlaties ievietot lēni, un samazināt ātrumu. Jūs varat izvēlēties ātruma samazināšanas procentuālo daļu atbilstoši jūsu izvēlei. Ieteicams sākt ar samazinājumu 50% un pēc vajadzības pielāgot.

4. solis: atveidojiet video

Pēc video ātruma pielāgošanas ir pienācis laiks to padarīt. Šis process var aizņemt kādu laiku, atkarībā no datora video un jaudas lieluma. Noteikti saglabājiet videoklipu, kas ir saderīgs ar platformu, kuru plānojat to koplietot.

5. solis: kopīgojiet video

Tagad, kad jūsu video ir palēnināts, ir pienācis laiks to dalīties ar pasauli! Videoklipu varat augšupielādēt tādās platformās kā YouTube, Vimeo vai sociālie tīkli. Atcerieties pievienot atbilstošu aprakstu un tagus, lai palielinātu sava videoklipa redzamību.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā ielikt videoklipu lēni. Izklaidējieties izpētīt šo video rediģēšanas paņēmienu un izveidojiet pārsteidzošus videoklipus!