Kā ievietot videoklipu vietnē YouTube

Kā ievietot videoklipu vietnē YouTube

Ja jūs domājat dalīties ar videoklipu ar pasauli, YouTube ir ideāla platforma tam. Izmantojot miljoniem aktīvu lietotāju katru dienu, YouTube piedāvā vieglu un efektīvu veidu, kā dalīties ar saviem videoklipiem ar plašu auditoriju. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā YouTube ievietot videoklipu.

1. solis: izveidojiet kontu vietnē YouTube

Pirms sākat sūtīt videoklipus, jums ir jābūt YouTube kontam. Ja jums jau ir Google konts, varat to izmantot, lai pieteiktos vietnē YouTube. Pretējā gadījumā vienkārši izveidojiet jaunu kontu, ievērojot instrukcijas, kas sniegtas vietnē.

2. solis: piesakieties savā kontā

Pēc konta izveidošanas piesakieties vietnē YouTube, izmantojot savu lietotājvārdu un paroli.

3. darbība: noklikšķiniet uz “Sūtīt” vai kameras ikonu

YouTube mājas lapas augšējā labajā stūrī jūs atradīsit pogu “Sūtīt” vai kameras ikonu. Noklikšķiniet uz tā, lai sāktu sūtīt savu video.

4. solis: atlasiet videoklipu, kuru vēlaties nosūtīt

Piegādes lapā noklikšķiniet uz pogas “Atlasīt failus, lai nosūtītu” un izvēlieties video, kuru vēlaties koplietot. Varat arī vilkt un atbrīvot video failu nosūtīšanas lapā.

5. solis: konfigurējiet privātuma un redzamības iespējas

Pirms video nosūtīšanas jūs varat konfigurēt privātuma un redzamības iespējas. Jūs varat izvēlēties izveidot publisku video, privātu vai nav uzskaitīts. Jūs varat arī definēt, vai vēlaties atļaut komentārus, pārskatus un statistiku par video.

6. solis: pievienojiet informāciju savam videoklipam

Piegādes lapā varat pievienot informāciju savam videoklipam, piemēram, virsrakstu, aprakstu un tagus. Šī informācija palīdzēs lietotājiem vieglāk atrast savu videoklipu.

7. solis: pagaidiet video apstrādi

Pēc videoklipa nosūtīšanas YouTube tas būs jāapstrādā, pirms tas būs pieejams skatīšanai. Tas var aizņemt dažas minūtes, atkarībā no videoklipa lieluma.

8. solis: kopīgojiet savu video

Kad video ir apstrādāts, varat to dalīties ar citiem. YouTube piedāvā vairākas koplietošanas iespējas, ieskaitot iespēju iekļaut videoklipu vietnē vai emuārā.

9. solis: izsekojiet sava videoklipa veiktspēju

YouTube sniedz detalizētu statistiku par jūsu videoklipa sniegumu, piemēram, skatiem, patīk, komentāriem un daudz ko citu. Šai informācijai varat piekļūt sava kanāla sadaļā “Analytics”.

Tagad, kad jūs zināt, kā ievietot videoklipu vietnē YouTube, jūs esat gatavs dalīties ar saviem videoklipiem ar pasauli. Atcerieties sekot YouTube lietošanas vadlīnijām un ievērot autortiesības, sūtot videoklipus.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk. Veiksmi ar jūsu videoklipiem!