Kā likt aizkaru stieni

Kā ievietot priekškara stieni

Aizkaru stieņa ievietošana var šķist sarežģīts uzdevums, taču tas patiesībā ir diezgan vienkāršs. Izmantojot pareizos instrumentus un nelielu pacietību, jūs varat ātri un efektīvi uzstādīt aizkaru stieni. Šajā rakstā mēs jums parādīsim soli pa solim, lai viegli un bez komplikācijām ievietotu aizkaru.

1. solis: izvēlieties vietu

Pirmais solis aizkaru stieņa ielikšanai ir izvēlēties, kur tas tiks uzstādīts. Izmēriet loga platumu un izlemiet laiku, kad vēlaties, lai aizkars paliktu. Pārliecinieties, ka izvēlētā vieta ir pietiekami izturīga, lai atbalstītu stieņa un aizkaru svaru.

2. solis: atzīmējiet fiksēšanas punktus

Ar lentes mēra un zīmuļa palīdzību atzīmējiet punktus, kur tiks fiksēti vīriešu kronšteini. Pārliecinieties, ka punkti ir līdzīgi un pareizi izlīdzināti.

3. solis: izveidojiet caurumus

Ar urbi un pareizu urbi izveidojiet caurumus marķētos punktos. Pārliecinieties, ka caurumi ir pietiekami dziļi, lai nodrošinātu drošu fiksāciju.

4. solis: salabojiet iekavas

Ievietojiet bukses caurumos un salieciet vīriešu kronšteinus ar skrūvēm. Pārliecinieties, ka iekavas ir labi arestētas un līmeņa.

5. solis: ielieciet stieni

Uzstādiet stieni uz iekavām un pārliecinieties, ka tas ir labi uzstādīts un līdzenums. Ja nepieciešams, pielāgojiet cilvēka stāvokli tā, lai tas būtu pareizi izlīdzināts.

6. solis: pakārt aizkarus

Pēc vīrieša uzstādīšanas pakārt aizkarus uz pareiziem gredzeniem vai āķiem. Pārliecinieties, ka aizkari ir labi sadalīti un līmeni.

Tagad, kad jūs zināt, kā ievietot aizkaru stieni, ir pienācis laiks to ieviest praksē un padarīt jūsu logus vēl skaistākus un funkcionālākus. Atcerieties ievērot visas drošības instrukcijas un izmantot pareizos rīkus. Ar nelielu rūpību un uzmanību jums īsā laikā būs lieliski uzstādīts aizkaru stienis.