Kā dalīties ar manu atrašanās vietu

Kā dalīties ar manu atrašanās vietu

Jūsu atrašanās vietas kopīgošana var būt noderīga daudzās situācijās, lai atrastu draugus, pasūtītu vietu vietas vai pat nodrošinātu jūsu drošību. Šajā emuārā mēs parādīsim dažādus veidus, kā viegli un droši dalīties ar savu atrašanās vietu.

Dalīšanās pa atrašanās vietu tālrunī

Ja izmantojat viedtālruni, ir vairākas iespējas dalīties ar savu atrašanās vietu. Skatīt dažus no tiem:

1. Tieša koplietošana

Vienkāršs veids, kā dalīties ar savu atrašanās vietu, ir ziņojumapmaiņas lietojumprogrammas, piemēram, WhatsApp vai Messenger. Vienkārši atveriet sarunu ar vēlamo personu, pieskarieties pielikuma ikonai un atlasiet iespēju koplietot atrašanās vietu. Tādējādi persona saņems karti ar savu pašreizējo stāvokli.

2. Reālā laika koplietošana

Dažas lietojumprogrammas piedāvā iespēju dalīties ar savu atrašanās vietu reālā laikā. Tas ir noderīgi, piemēram, kad jūs meklējat kādu un vēlaties, lai persona sekotu jūsu ceļojumam. Lietojumprogrammas, piemēram, Google Maps, un atrodiet manus draugus, atļauj šāda veida kopīgošanu.

savas atrašanās vietas kopīgošana datorā

Ja izmantojat datoru, varat arī dalīties ar savu atrašanās vietu. Skatiet, kā:

1. Koplietošana, izmantojot saites

Daži tiešsaistes pakalpojumi ļauj dalīties ar savu atrašanās vietu, izmantojot saites. Piemēram, Google Maps ļauj ģenerēt saiti ar savu pašreizējo atrašanās vietu un koplietot to ar ikvienu, kuru vēlaties. Vienkārši dodieties uz Google Maps, ar peles labo malu noklikšķiniet uz kartes un atlasiet opciju “Koplietot vai iekļaut karti”.

2. Dalīšanās caur sociālajiem tīkliem

Vēl viena iespēja ir dalīties ar savu atrašanās vietu, izmantojot sociālos tīklus, piemēram, Facebook vai Twitter. Vienkārši izveidojiet ziņu, norādot savu pašreizējo atrašanās vietu un ļaujot cilvēkiem redzēt šo informāciju.

Galīgie apsvērumi

Daudzās situācijās koplietošana var būt ļoti noderīga, taču ir svarīgi atcerēties būt uzmanīgam ar to, ko dalāties ar šo informāciju. Pārliecinieties, ka dalāties tikai ar uzticamiem cilvēkiem un vienmēr pārbaudiet izmantoto lietotņu privātuma iestatījumus.

Mēs ceram, ka šis emuārs ir palīdzējis jums saprast, kā dalīties ar jūsu atrašanās vietu. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet to komentāros!