Kā konfigurēt MXQ Pro 4K, lai skatītos TV

Kā konfigurēt mxq pro 4k skatīties TV

Ja esat iegādājies MXQ Pro 4K un meklējat veidu, kā konfigurēt to, lai skatītos televizoru, jūs nonācāt pareizajā vietā. Šajā emuārā mēs sniegsim soli pa solim, lai palīdzētu jums konfigurēt ierīci un maksimāli izmantot savu pieredzi TV skatīšanās laikā.

1. solis: savienojiet MXQ Pro 4K ar savu televizoru

Pirmais solis ir savienot MXQ Pro 4K ar televizoru. Pirms kabeļu savienošanas pārliecinieties, ka jūsu televizors ir izslēgts. Izmantojiet HDMI kabeli, lai savienotu MXQ Pro 4K HDMI izvadi ar TV HDMI ieeju. Pārliecinieties, ka kabeļi ir stingri savienoti.

2. solis: savienojiet MXQ Pro 4K ar internetu

Lai skatītos TV vietnē MXQ Pro 4K, jums būs nepieciešams interneta savienojums. Pievienojiet ierīci savam Wi-Fi tīklam vai izmantojiet Ethernet kabeli, lai to tieši savienotu ar maršrutētāju. Pārliecinieties, ka interneta savienojums ir stabils, lai izvairītos no pārtraukumiem pārraides laikā.

3. solis: konfigurējiet sākotnējos iestatījumus

Kad pirmo reizi savieno MXQ Pro 4K, jums tiks lūgts iestatīt dažus sākotnējos iestatījumus. Izpildiet ekrāna instrukcijas, lai izvēlētos valodu, laika joslu un citus atbilstošos iestatījumus. Noteikti pārskatiet visas pieejamās iespējas, lai pielāgotu savu pieredzi.

4. solis: instalējiet straumēšanas lietotni

Lai skatītos TV vietnē MXQ Pro 4K, jums būs jāinstalē straumēšanas lietotne. Cita starpā ir pieejamas vairākas iespējas, piemēram, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu. Piekļūstiet ierīces lietotņu veikalam un meklējiet vēlamo lietojumprogrammu. Lejupielādējiet un instalējiet to savā MXQ Pro 4K.

5. solis: Piesakieties straumēšanas kontā

Pēc straumēšanas lietotnes instalēšanas atveriet to un piesakieties savā kontā. Ja jums vēl nav konta, izpildiet ekrāna instrukcijas, lai to izveidotu. Lai atvieglotu procesu, pārliecinieties, ka jūsu pieteikšanās akreditācijas dati ir ar rokām.

6. solis: izpētiet papildu resursus

MXQ Pro 4K piedāvā papildu funkcijas, kas var uzlabot jūsu TV pieredzi. Jūs varat izmantot meklēšanas funkciju, lai atrastu īpašas programmas, izpētītu apakšvirsrakstu un audio iestatījumus un pat pielāgotu interfeisa izskatu. Pavadiet laiku, lai izpētītu šīs funkcijas un pielāgotu tās atbilstoši to vēlmēm.

7. solis: atjauniniet programmaparatūru (pēc izvēles)

Ja vēlaties pārliecināties, ka jūsu MXQ Pro 4K darbojas ar jaunāko programmaparatūras versiju, varat pārbaudīt, vai ir pieejami atjauninājumi. Piekļūstiet ierīces iestatījumiem un meklējiet opciju Programmaparatūra. Izpildiet ekrāna instrukcijas, lai vajadzības gadījumā atjauninātu programmaparatūru.

Tagad, kad esat veiksmīgi konfigurējis MXQ Pro 4K skatīties televizoru, jūs esat gatavs izbaudīt savu iecienīto programmēšanu. Atcerieties, ka satura pieejamība var atšķirties atkarībā no izvēlētās straumēšanas lietotnes. Izklaidējieties un izbaudiet savu jauno TV skatīšanās pieredzi!