Kā konfigurēt WhatsApp

Kā konfigurēt WhatsApp

Ievads

WhatsApp ir ļoti populāra tūlītēja ziņojumapmaiņas lietotne visā pasaulē. Tas ļauj jums nosūtīt īsziņas, veikt balss un videozvanus, koplietot fotoattēlus un videoklipus, kā arī daudz ko citu. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā konfigurēt WhatsApp savā ierīcē.

1. solis: lejupielādēt whatsapp

Pirmais solis, lai konfigurētu WhatsApp, ir lejupielādēt lietojumprogrammu savā ierīcē. Jūs varat atrast WhatsApp viedtālruņa lietotņu veikalā. Vienkārši meklējiet “WhatsApp” un lejupielādējiet.

2. solis: instalējiet WhatsApp

Pēc lietotnes lejupielādes atveriet instalēšanas failu un izpildiet ekrāna instrukcijas, lai instalētu WhatsApp savā ierīcē. Instalēšanas procesā noteikti piešķiriet nepieciešamās atļaujas.

3. solis: izveidojiet kontu

Tagad, kad WhatsApp ir instalēts jūsu ierīcē, atveriet lietotni un ievērojiet instrukcijas, lai izveidotu kontu. Lai pārbaudītu kontu, jums būs jāsniedz derīgs tālruņa numurs. WhatsApp nosūtīs verifikācijas kodu uz norādīto numuru.

4. solis: pārbaudiet savu kontu

Pēc verifikācijas koda saņemšanas lietojumprogrammā ievadiet to, lai pārbaudītu kontu. WhatsApp var arī piedāvāt iespēju pārbaudīt savu kontu, izmantojot telefona zvanu.

5. solis: iestatiet savu profilu

Tagad, kad tiek pārbaudīts jūsu konts, jūs varat konfigurēt savu profilu vietnē WhatsApp. Pievienojiet profila fotoattēlu, displeja nosaukumu un statusa ziņojumu, lai pielāgotu kontu.

6. solis: importējiet kontaktus

Lai maksimāli izmantotu WhatsApp, varat importēt savus kontaktus lietotnē. WhatsApp pārbaudīs, kurš no jūsu kontaktiem jau izmanto lietotni, un automātiski tos pievienos jūsu WhatsApp kontaktu sarakstam.

7. solis: izpētiet WhatsApp resursus

Tagad, kad savā ierīcē esat iestatījis WhatsApp, ir pienācis laiks izpētīt visas lietojumprogrammas piedāvātās funkcijas. Jūs varat nosūtīt īsziņas, veikt balss un videozvanus, kopīgot fotoattēlus un videoklipus, izveidot grupas un daudz ko citu.

Secinājums

WhatsApp konfigurēšana ir vienkāršs un ātrs process. Veiciet šajā emuārā minētās darbības un sāciet izmantot šo tūlītējās ziņojumapmaiņas lietojumprogrammu.

Avots: https://www.whatsapp.com/