Kā nokļūt

Kā cum: padomi un paņēmieni, lai sasniegtu maksimālu baudu

Runājot par tuvību un seksuālu baudu, katrs cilvēks ir unikāls un viņam ir savas vēlmes un vēlmes. Tomēr daudzi cilvēki saskaras ar grūtībām orgasma sasniegšanā vai nu par fizisku, emocionālu, vai pat zināšanu trūkumu par savu ķermeni. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un paņēmienus, kas var palīdzēt uzlabot seksuālo pieredzi un ļaut jums sasniegt maksimālu prieku.

satikt savu ķermeni

Viens no pirmajiem soļiem, kas jābauda, ​​ir zināt savu ķermeni. Tas ietver jūsu erogēno zonu izpēti, izpratni, kas jūs aizrauj, un noskaidrot, kas jums ir labākie stimulācijas veidi. Nepieciešams laiks, lai masturbētu un izjustu dažādas metodes un sajūtas. Tas ne tikai palīdzēs jums labāk izprast savu ķermeni, bet arī ļaus jums dalīties ar šo informāciju ar seksuālo partneri, ja jums tāda ir.

Sazinieties ar partneri

Komunikācija ir būtiska visās attiecībās, it īpaši, ja runa ir par seksuālo tuvību. Ja jums ir grūti baudīt, atklāti runājiet ar savu partneri par savām vajadzībām, vēlmēm un fantāzijām. Paskaidrojiet, kas jums patīk un kas jums nepatīk, un esat gatavs dzirdēt arī to, kas saka jūsu partnerim. Kopā jūs varat atklāt jaunas baudas formas un atrast veidus, kā sasniegt orgasmu.

Izmēģiniet dažādas stimulācijas metodes

Nav unikālas seksuālas baudas formulas, un tas, kas der vienai personai, var nedarboties citai. Tāpēc ir svarīgi izjust dažādas stimulācijas metodes, lai uzzinātu, kas jums sagādā vislielāko prieku. Tas var ietilpt klitora stimulācija, G -spot stimulācija, orālais sekss, seksa rotaļlietas, cita starpā. Esiet atvērts, lai izpētītu jaunas iespējas un uzzinātu, kas jums vislabāk der.

Rūpējieties par savu seksuālo veselību

Seksuālā veselība ir svarīgs aspekts, lai spētu cum. Pārliecinieties, ka kopumā rūpējaties par savu ķermeni un prātu. Tas ietver veselīgu uzturu, regulāru vingrošanu, labi gulēšanu un stresa pārvaldību. Turklāt ir svarīgi veikt ikdienas testus un sarunāties ar seksuālās veselības speciālistu, ja jūs saskaraties ar pastāvīgām grūtībām, lai sasniegtu orgasmu.

Izpētiet fantāzijas un seksa spēles

Daudziem cilvēkiem seksuālā uzbudinājums ir tieši saistīts ar iztēli un fantāzijām. Mēģiniet izpētīt savas seksuālās fantāzijas un dalīties tām ar savu partneri. Jūs varat izveidot seksa spēles, izmēģināt dažādus dokumentus vai pat izmantot erotiskas rotaļlietas, lai palielinātu attiecības. Atcerieties, ka savstarpēja piekrišana ir būtiska jebkuras seksuālās aktivitātes un ka ir svarīgi ievērot partnera robežas un vēlmes.

Ja nepieciešams, meklējiet profesionālu palīdzību

Ja pat pēc visiem šiem padomiem un paņēmieniem izmēģināšanas jūs joprojām saskaraties ar grūtībām baudīt, nevilcinieties meklēt profesionālu palīdzību. Seksa terapeits vai seksuālās veselības speciālists var palīdzēt noteikt iespējamos pamatcēloņus un piedāvāt jums īpašas vadlīnijas. Atcerieties, ka nav kauna meklēt palīdzību un ka seksuālā bauda ir tiesības no visiem.

Īsāk sakot, spēja spēt katrai personai var būt individuāls un unikāls process. Ziniet savu ķermeni, sazinieties ar partneri, izmēģiniet dažādas stimulācijas metodes, rūpējieties par seksuālo veselību, izpētiet fantāzijas un seksuālās spēles un, ja nepieciešams, meklējiet profesionālu palīdzību, ir dažas no stratēģijām, kas var palīdzēt sasniegt maksimālu baudu. Atcerieties, ka vissvarīgākais ir justies ērti un cienīts visā jūsu seksuālajā pieredzē.