Kā konsultēties ar jūdzēm

Kā konsultēties ar jūdzēm

Ja esat biežs ceļotājs vai jums ir kredītkarte, kas uzkrāj jūdzes, ir svarīgi zināt, kā konsultēties ar līdzsvaru un izmantot šīs jūdzes vislabākajā iespējamā veidā. Šajā rakstā mēs parādīsim dažādus veidus, kā konsultēties ar jūdzēm un maksimāli izmantot viņu piedāvātās priekšrocības.

1. Konsultējieties ar aviokompānijas vietni

Visizplatītākais veids, kā konsultēties ar jūdzēm, ir aviokompānijas vietne, ar kuru jūs uzkrāt. Parasti vietnē ir noteikta zona, kurā varat pieteikties savā kontā un pārbaudīt pieejamo jūdžu bilanci. Turklāt daudzi uzņēmumi piedāvā arī iespēju iegādāties jūdzes tieši caur vietni, iegādāties biļetes vai citus produktus un pakalpojumus.

2. Izmantojiet lojalitātes lietojumprogrammas

Vēl viena iespēja ir izmantot lojalitātes lietojumprogrammas, kas vienā vietā centralizē informāciju no dažādām nobraukuma programmām. Šīs lietojumprogrammas ļauj jums konsultēties ar jūdžu līdzsvaru no dažādām aviosabiedrībām un kredītkartēm, atvieglojot jūdžu kontroli un izpirkšanu.

3. Sazinieties ar nobraukuma programmu

Ja jūs nevarat konsultēties ar jūdzēm, izmantojot aviokompānijas vietni vai lojalitātes lietojumprogrammu, alternatīva ir tieši sazināties ar nobraukuma programmu. Parasti viņiem ir klientu apkalpošanas tālrunis vai tiešsaistes tērzēšana, kurā jūs varat pieprasīt informāciju par jūdžu un citu saistīto jautājumu līdzsvaru.

4. Pārbaudiet kredītkartes paziņojumu

Ja jūs uzkrājat jūdzes caur kredītkarti, ikmēneša kartes paziņojumā varat konsultēties ar jūdzes atlikumu. Parasti šajā dokumentā ir sīki aprakstīta informācija par uzkrātajām jūdzēm, kā arī citi darījumi, kas veikti ar karti.

5. Konsultējieties ar ceļojumu aģentūrām

Dažas ceļojumu aģentūras klientiem piedāvā arī Miles konsultāciju pakalpojumu. Ja parasti izmantojat aģentūras pakalpojumus, sazinieties ar viņiem, lai pārbaudītu, vai viņiem ir pieejama šī opcija.

Secinājums

Konsultācijai ar jūdzēm ir būtiska nozīme, lai maksimāli izmantotu viņu piedāvātās priekšrocības. Izmantojiet dažādas šajā rakstā minētās iespējas, lai pārbaudītu uzkrāto jūdžu līdzsvaru un izmantotu ceļošanu ar jūdzēm.