Kā konsultēties ar latam caurlaides punktiem

Kā konsultēties ar latam caurlaides punktiem

Ja esat Lamam Pass lojalitātes programmas klients, akumulācijas punkti ir tikai pirmais solis. Ir svarīgi zināt, kā konsultēties ar saviem punktiem, lai maksimāli izmantotu programmas piedāvātās priekšrocības. Šajā rakstā mēs jums parādīsim visus veidus, kā konsultēties ar savu punktu latam caurlaidi.

1. Caur oficiālo vietni

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā konsultēties ar saviem Latam Pass punktiem, ir programmas oficiālā vietne. Vienkārši dodieties uz vietni un piesakieties ar savu CPF numuru un paroli. Pēc pieteikšanās jums būs pieejama visa informācija par jūsu uzkrātajiem punktiem, izpirkšanu un pieejamajām priekšrocībām.

2. Ar Latam Pass lietotni

Vēl viena praktiska un ērta iespēja ir izmantot lietotni Latam Pass, kas ir pieejama bez maksas lejupielādē Android un iOS viedtālruņos. Pēc piekļuves datu lejupielādes un pieteikšanās jūs varat konsultēties ar saviem punktiem jebkurā laikā, ātri un viegli.

3. Izmantojot telefona atbildēšanu

Ja dodat priekšroku personalizētākam pakalpojumam, varat arī konsultēties ar saviem Latam Pass punktiem, izmantojot telefona zvanu. Vienkārši zvaniet uz programmas pakalpojumu centru un informējiet savus piekļuves datus. Paziņojums būs pieejams, lai palīdzētu jums un sniegtu visu nepieciešamo informāciju.

4. Latama fiziskajos veikalos

Ja jūs dodat priekšroku Face -līdz -face pakalpojumam, varat konsultēties ar saviem Latam Pass punktiem vienā no Latam fiziskajiem veikaliem. Vienkārši dodieties uz veikalu un iepazīstiniet ar savu CPF numuru un identifikācijas dokumentu. Būs pieejams pavadonis, lai palīdzētu jums konsultēties ar jūsu punktiem un noskaidrot visus jautājumus.

5. Ar partnera ceļojumu aģentūru starpniecību

Papildus iepriekšminētajām iespējām varat arī konsultēties ar saviem Latam Pass punktiem, izmantojot LATAM partneru aģentūras. Vienkārši sazinieties ar aģentūru un informējiet savus piekļuves datus. Aģents būs pieejams, lai palīdzētu jums un sniegtu visu nepieciešamo informāciju.

Secinājums

Konsultējoties ar jūsu Latam Pass punktiem, ir svarīgi izmantot maksimālu labumu, ko piedāvā lojalitātes programma. Izmantojiet iepriekšminētās iespējas un vienmēr sekojiet līdzi uzkrātajiem punktiem, pieejamajiem izpirkumiem un unikālām priekšrocībām. Izbaudiet savus ceļojumus un atlīdzību ar programmu Latam Pass!