Kā konsultēties ar livelo punktiem

Kā konsultēties ar Livelo Points

Ja esat Livelo lojalitātes programmas klients, ir svarīgi zināt, kā konsultēties ar saviem punktiem, lai izmantotu visvairāk piedāvāto priekšrocību. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā ātri un viegli padarīt šo vaicājumu.

1. solis: piekļūstiet Livelo vietnei

Lai sāktu, vēlams atvērt pārlūkprogrammu un meklēšanas joslā ierakstiet Livelo vietnes adresi. Pārliecinieties, ka piekļūstat oficiālajai vietnei, lai nodrošinātu savu datu drošību.

2. solis: piesakieties savā kontā

Pēc piekļuves Livelo vietnei atrodiet pieteikšanās opciju un ievadiet savu piekļuves informāciju, piemēram, CPF un paroli. Ja jums vēl nav konta, noklikšķiniet uz “Reģistrēties” un izpildiet instrukcijas, lai izveidotu a.

3. solis: piekļūstiet punktu konsultāciju apgabalā

Pēc pieteikšanās jūs tiksit novirzīts uz jūsu konta mājas lapu. Pārlūkojiet izvēlni, līdz atrodat “konsultācijas punktus” vai kaut ko līdzīgu. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai turpinātu.

4. solis: pārbaudiet savu punktu līdzsvaru

Tagad jūs atradīsit punktu konsultācijas lapā. Šajā lapā varat pārbaudīt pašreizējo atlikumu, kas pieejams savā kontā. Turklāt ir iespējams apskatīt uzkrāto un izglābto punktu vēsturi.

5. solis: izpētīt glābšanas iespējas

Izmantojiet šo iespēju, lai izpētītu pieejamās glābšanas iespējas. Livelo piedāvā plašu produktu un pakalpojumu klāstu, kurus var iegādāties ar saviem punktiem, piemēram, aviobiļetes, mitināšana, elektroniski produkti.

6. solis: Uzmanies no akcijām

Livelo bieži veic akcijas un partnerības, kas saviem klientiem piedāvā papildu priekšrocības. Sekojiet līdzi ziņām un izmantojiet iespēju palielināt savu punktu vērtību.

7. solis: ja nepieciešams, sazinieties ar atbalstu

Ja punktu konsultācijas laikā jums ir kādi jautājumi vai problēmas, sazinieties ar Livelo atbalstu. Tie ir pieejami, lai palīdzētu jums un noskaidrotu visus jautājumus, kas saistīti ar lojalitātes programmu.

Tagad, kad jūs zināt, kā konsultēties ar saviem Livelo punktiem, izmantojiet iespēju cieši sekot jūsu līdzsvaram un izbaudīt visas programmas piedāvātās priekšrocības. Neļaujiet saviem punktiem beidzoties un sāciet plānot savu nākamo atlīdzību!