Kā kopēt un ielīmēt uz negrasēt

Kā kopēt un ielīmēt piezīmjdatorā

Ja jūs izmantojat piezīmju grāmatiņu un jums ir jākopē un ielīmē kādu tekstu vai failu, neuztraucieties, tas ir ļoti vienkārši! Šajā rakstā mēs jums iemācīsim soli pa solim, kā ātri un viegli izpildīt šo uzdevumu.

1. solis: teksta vai faila izvēle

Pirmais solis, ko kopēt un ielīmēt piezīmjdatorā, ir atlasīt tekstu vai failu, kuru vēlaties kopēt. Lai atlasītu tekstu, vienkārši noklikšķiniet uz vēlamā teksta sākuma, turiet peles pogu nospiestu un velciet līdz teksta beigām. Ja vēlaties nokopēt failu, noklikšķiniet uz faila un atlasiet opciju “Kopēt”.

2. solis: teksta vai faila kopēšana

Pēc teksta vai faila izvēles jums tas jākopē. Lai kopētu tekstu, ar labo pusi noklikšķiniet uz atlasītā teksta un izvēlieties opciju “Kopēt”. Ja jūs kopējat failu, opcija “Kopēt” būs pieejama ar labo noklikšķināšanu.

3. solis: teksta vai faila izvilkšana

Tagad, kad esat nokopējis vēlamo tekstu vai failu, ir pienācis laiks to pielīmēt. Lai ielīmētu tekstu, pareizi noklikšķiniet, kur vēlaties ielīmēt tekstu un izvēlēties opciju “Ielīmēt”. Ja jūs pielīmējat failu, ar labo pusi noklikšķiniet uz vēlamās vietas un atlasiet opciju “Ielīmēt”.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā kopēt un ielīmēt piezīmju grāmatiņā. Šī ir ļoti noderīga funkcija, kas ievērojami atvieglo darbu ikdienas dzīvē. Atcerieties, ka šīs darbības var nedaudz atšķirties atkarībā no jūsu piezīmjdatora un izmantotās operētājsistēmas modeļa.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet to komentāros zemāk. Līdz nākamajai reizei!