Kā sagriezt PDF

Kā sagriezt pdf

Vai jums jau bija jāsamazina PDF un nezinājāt, kā to izdarīt? Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā vienkārši un ātri izpildīt šo uzdevumu.

1. solis: izvēlieties PDF rediģēšanas rīku

Internetā ir pieejami vairāki rīki, kas ļauj samazināt PDF. Dažas populāras iespējas ietver Adobe Acrobat, BazarPDF un PDFELEMENT. Izvēlieties to, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, un lejupielādējiet tās.

2. solis: izvēlētajā rīkā atveriet PDF

Pēc PDF rediģēšanas rīka instalēšanas atveriet programmu un atlasiet opciju, lai atvērtu failu. Pārlūkojiet uz vietu, kur tiek saglabāts jūsu PDF, un atlasiet.

3. solis: atlasiet Cut opciju

Lielākajā daļā PDF rediģēšanas rīku ir īpaša iespēja, lai samazinātu dokumentu. Meklējiet šo opciju rīkjoslā vai programmas galvenajā izvēlnē.

4. solis: definējiet grieztās vietas

Tagad ir pienācis laiks definēt apgabalus, kurus vēlaties sagriezt PDF. Parasti jūs varat vilkt atlases taisnstūra malas, lai pielāgotu griezuma lielumu un stāvokli. Pārliecinieties, vai izvēlētie apgabali precīzi atbilst tam, ko vēlaties sagriezt.

5. solis: saglabājiet griezto pdf

Pēc vēlamo griezumu veikšanas saglabājiet iegūto PDF jūsu izvēles vietā. Daži rīki ļauj jums izvēlēties jaunu faila nosaukumu, bet citi aizstāj sākotnējo failu. Izvēlieties opciju, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

6. solis: pārbaudiet griezto pdf

Pirms procesa pabeigšanas ir svarīgi pārbaudīt, vai PDF ir pareizi sagriezts. Atveriet iegūto failu un pārliecinieties, vai izvēlētās teritorijas ir noņemtas. Ja nepieciešams, atkārtojiet iepriekšējās darbības, lai veiktu papildu pielāgojumus.

Tagad, kad esat iemācījies samazināt PDF, jūs varat veikt šo uzdevumu, kad vien jums nepieciešams. Pirms faila koplietošanas atcerieties izmantot uzticamu rīku un pārbaudīt gala rezultātu.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!