Kā izveidot veikalu brīvajā tirgū

Kā izveidot veikalu brīvajā tirgū

Ja jūs domājat sākt pārdot savus produktus tiešsaistē, lieliska iespēja ir izveidot veikalu brīvajā tirgū. Mercado Livre, izmantojot miljoniem lietotāju un ērti lietojamu platformu, piedāvā lielisku iespēju paplašināt savu biznesu un sasniegt lielāku auditoriju. Šajā rakstā mēs soli pa solim parādīsim, kā izveidot savu veikalu brīvajā tirgū.

1. solis: reģistrācija

Pirmais solis, lai izveidotu veikalu brīvajā tirgū, ir reģistrēties kā pārdevējs. Apmeklējiet bezmaksas tirgus vietni un noklikšķiniet uz “Izveidot savu kontu”. Aizpildiet visu pieprasīto informāciju, piemēram, vārdu, e -pastu, CPF vai CNPJ un izveidojiet drošu paroli. Pēc visu lauku aizpildīšanas noklikšķiniet uz “Izveidot kontu”.

2. solis: pamatestājumi

Pēc reģistrēšanās jūs tiksit novirzīts uz sava veikala pamata iestatījumu lapu. Šajā posmā jums vajadzētu aizpildīt tādu informāciju kā veikala nosaukums, produktu kategorija, kuru jūs pārdosit, nosūtīsit veidlapu un atgriešanas politiku. Ir svarīgi rūpīgi aizpildīt šo informāciju, jo tā tiks parādīta pircējiem.

3. solis: Uzglabāt personalizāciju

Tagad ir pienācis laiks pielāgot savu veikalu brīvajā tirgū. Jūs varat pievienot logotipu, veikala aprakstu un pat izvēlēties motīvu, lai padarītu jūsu lapu pievilcīgāku. Atcerieties izmantot vizuālus elementus, piemēram, attēlus un videoklipus, lai izceltu savus produktus un pievērstu pircēju uzmanību.

4. solis: produktu reģistrācija

Pēc veikala iestatīšanas ir pienācis laiks reģistrēt produktus, kurus vēlaties pārdot. Lai to izdarītu, noklikšķiniet uz “Pievienot produktu” un aizpildiet visu pieprasīto informāciju, piemēram, virsrakstu, aprakstu, cenu un fotoattēlus. Ir svarīgi rūpēties par produktu aprakstu un fotoattēliem, jo ​​tas tieši ietekmē lietotāju lēmumu par pirkumu.

5. solis: veikala vadība

Ar jūsu veikalu izveidotiem un reģistrētiem produktiem tagad ir pienācis laiks to pārvaldīt. Veikala vadības panelī jūs varat izsekot pārdošanas apjomiem, atbildēt uz pircēju jautājumiem, pārvaldīt krājumus un daudz ko citu. Ir svarīgi vienmēr apzināties paziņojumus un uzturēt labas attiecības ar klientiem.

6. solis: Informācijas atklāšana un veicināšana

Visbeidzot, noteikti publiskojiet savu veikalu un reklamējiet savus produktus. Izmantojiet sociālos tīklus, piemēram, Twitter un Facebook, lai dalītos ar saviem produktiem un piesaistītu vairāk pircēju. Turklāt jūs varat arī ieguldīt bezmaksas tirgū apmaksātās reklāmas, lai palielinātu sava veikala redzamību.

Tagad, kad jūs zināt, kā izveidot veikalu brīvajā tirgū, ir pienācis laiks to ieviest praksē un sākt pārdot savus produktus. Atcerieties vienmēr piedāvāt labu servisu un kvalitatīvus produktus, lai iegūtu pircēju uzticību. Labs pārdošana!