Kā dejot pagodu

Kā dejot pagodu

Pagoda ir ļoti populāra mūzikas un deju stils Brazīlijā. Sākotnēji no Riodežaneiro, pagoda sajauc Samba, Funk un citu Brazīlijas ritmu elementus. Šajā emuārā mēs jums iemācīsim, kā dejot pagodu soli pa solim, lai jūs varētu izklaidēties un sakārtot ballītes. Nāc!

1. solis: zināt ritmu

Pirms sākat dejot pagodu, ir svarīgi zināt ritmu. Pagoda ir lipīgs temps ar izteiktu un jautru ritmu. Klausieties dažas pagodas dziesmas, lai iepazītos ar stilu un sajustu dziesmas enerģiju.

2. solis: iemācieties pamata soļus

Pagoda dejā ir daži pamata soļi. Mācīsim jums trīs vienkāršas darbības, lai jūs varētu sākt:

  • 1. solis: Palieciet ar paralēlām pēdām un nospiež no plecu platuma. Nedaudz salieciet ceļus.
  • 2. solis: Veiciet soli uz labo pusi, nesot ķermeņa svaru uz šo pusi.
  • 3. solis: Nogādājiet kreiso pēdu pie labās pēdas, atgriežoties sākuma stāvoklī.
  • Praktizējiet šīs darbības, līdz jūtaties ērti ar tām. Atcerieties saglabāt mūzikas tempu un izklaidēties, kamēr dejojat.

    3. solis: pievienojiet gūžas kustības

    Pārsteidzoša pagoda dejas iezīme ir gūžas kustības. Veicot pamata soļus, pievienojiet gūžas kustības, lai deja būtu šķidrāka un juteklīgāka.

    Saskaņā ar dziesmas ritmu mēģiniet pārvietot gūžu uz sāniem, priekšā un atpakaļ. Atlaidiet sevi un ļaujiet dziesmai vadīt jūs.

    4. solis: dejot pārī

    Pagoda ir deja, kas parasti tiek turēta kā pāris. Atrodiet deju partneri un kopā izklaidējieties. Atcerieties sazināties ar savu partneri, uzturot acu kontaktu un pārvietojoties harmonijā.

    5. solis: prakse un izklaidēties

    Prakse ir kritiska, lai kļūtu par labu pagodas dejotāju. Papildus pamata soļu praktizēšanai mēģiniet dejot ar dažādām dziesmām un dažādās vidēs. Izbaudiet ballītes un pasākumus, lai izklaidētos un uzlabotu savas deju prasmes.

    Tagad, kad jūs zināt, kā dejot pagodu, ir pienācis laiks to ieviest praksē. Atcerieties atlaist vaļā, izklaidēties un izbaudīt mūziku. Laika gaitā un praksē jūs kļūsit par pārsteidzošu pagodas dejotāju. Izbaudi!