Kā noskūpstīt mēli

Kā tevi noskūpstīt

Mēles skūpstīšana var būt aizraujoša un intīma pieredze. Tas ir veids, kā parādīt pieķeršanos un aizraušanos ar savu partneri. Tomēr dažiem cilvēkiem sākumā tas var būt mazliet iebiedējošs. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem padomiem un paņēmieniem, kas palīdzēs jums dot neaizmirstamu mēles skūpstu.

1. Gatavojieties skūpstam

Pirms skūpstāt mēli, ir svarīgi nodrošināt, ka jums ir laba mutes dobuma higiēna. Notīriet zobus, izmantojiet diegu un perorālu skalošanu, lai nodrošinātu svaigu elpu. Pārliecinieties arī, vai lūpas ir hidratētas un mīkstas.

2. Izveidojiet ērtu vidi

Atrodiet klusu un ērtu skūpstīšanās vietu. Tas var būt mājās, parkā vai visur, kur jūs jūtaties ērti. Pārliecinieties, ka abi ir atviegloti un gatavi pagaidām.

3. Sāciet ar maigiem skūpstiem

Pirms mēles ieviešanas, sāciet ar maigiem skūpstiem uz sava partnera lūpām. Tas palīdzēs izveidot savienojumu un palielināt tuvību starp jums. Pakāpeniski palielināt intensitāti.

4. Izmantojiet mīkstas un delikātas kustības

Kad esat gatavs ieviest mēli, dariet to gludi un smalki. Izvairieties no pēkšņām vai piespiedu kustībām. Izpētiet partnera muti ar mēli laipni un smalki.

5. Mainiet intensitāti un ātrumu

Lai padarītu skūpstu interesantāku, tas maina mēles kustību intensitāti un ātrumu. Izmēģiniet lēnākus un jutekliskākus skūpstus, kam seko ātrāki un kaislīgāki skūpsti. Tas palīdzēs saglabāt satraukumu un pārsteigt jūsu partneri.

6. Pievērsiet uzmanību sava partnera pazīmēm

Ir svarīgi pievērst uzmanību sava partnera signāliem skūpsta laikā. Ņemiet vērā, vai viņš pozitīvi reaģē uz savām kustībām vai vai viņš dod priekšroku kaut ko citu. Komunikācija ir būtiska, lai nodrošinātu, ka abi ir ērti, un bauda mirkli.

7. Nesteidzieties

Mēles skūpsts ir intīma un jutekliska pieredze. Tāpēc nesteidzieties. Izbaudiet katru mirkli un ļaujiet sev izpētīt un uzzināt, kas jūs un jūsu partneris patīk.

Secinājums

Skūpsta piešķiršana uz mēles var būt aizraujoša un patīkama pieredze. Izmantojot pareizos padomus un paņēmienus, jūs varat padarīt šo brīdi vēl īpašāku. Atcerieties, ka katrs cilvēks ir unikāls, tāpēc ir svarīgi pielāgot paņēmienus atbilstoši sava partnera vēlmēm. Izklaidējieties un izbaudiet mirkli!