Kā atbloķēt skaidru mikroshēmu

Kā atbloķēt skaidru mikroshēmu

Ja esat iegādājies jaunu mikroshēmu no Claro un jums tas jāatslēdz, lai varētu to izmantot savā mobilajā tālrunī, šis raksts ir paredzēts jums. Šeit parādīsim soli pa solim, kā vienkārši un ātri atbloķēt skaidru mikroshēmu.

1. solis: pārbaudiet, vai mikroshēma ir bloķēta

Pirms palaišanas procesa sākšanas ir svarīgi pārbaudīt, vai mikroshēma ir patiešām bloķēta. Ievadiet mikroshēmu savā tālrunī un pārliecinieties, vai tas parādās bloķēšanas ziņojums vai ja tālrunis neatpazīst mikroshēmu. Ja tas notiek, dodieties uz nākamo soli.

2. solis: sazinieties ar Claro

Lai atbloķētu Claro mikroshēmu, jums būs jāsazinās ar operatoru. Jūs varat piezvanīt uz Claro klientu apkalpošanu, izmantojot 0800 345 0404 vai piekļūt Claro oficiālajai vietnei un meklēt mikroshēmas atbloķēšanas iespēju.

3. solis: izpildiet Claro

instrukcijas

Sazinoties ar Claro, jums tiks vadīts par procedūrām, kas vajadzīgas mikroshēmas atbloķēšanai. Parasti tiks pieprasīts jūsu tālruņa IMEI numurs, ko var atrast ierīces lodziņā vai ierakstot *# 06# uz tālruņa tastatūras.

Pēc pieprasītās informācijas sniegšanas Claro atbloķēs mikroshēmu jūsu sistēmā. Šis process var ilgt dažas minūtes vai pat dažas stundas, atkarībā no operatora pieprasījuma.

4. solis: restartējiet tālruni

Pēc Claro apstiprināšanas par mikroshēmas atbloķēšanas apstiprinājumu ir svarīgi restartēt tālruni. Tas nodrošinās, ka iestatījumi tiek atjaunināti un mikroshēma tiek pareizi atpazīta.

Tagad jūs varat normāli izmantot savu klaro mikroshēmu savā atbloķētajā tālrunī. Atcerieties pareizi ievietot mikroshēmu, saskaņā ar ierīces ražotāja vadlīnijām.

Mēs ceram, ka šis raksts ir palīdzējis jums atbloķēt jūsu mikroshēmu no Claro. Ja jums joprojām ir kādi jautājumi, nevilcinieties sazināties ar operatoru vai meklēt vairāk informācijas Claro oficiālajā vietnē.