Kā mainīt krāsu

Kā mainīt matus mājās

Matu maiņa var būt lieliska iespēja tiem, kas vēlas mainīt izskatu un pieņemt vieglāku toni. Neatkarīgi no tā, vai izgatavot šķipsnas, apgaismojumu vai pat ar platīnu matiem, krāsas maiņa ir ķīmisks process, kam nepieciešama aprūpe un uzmanība. Šajā rakstā mēs jums parādīsim soli pa solim, kā droši un efektīvi mainīt matus mājās.

1. solis: sagatavošana

Pirms maiņas procesa sākšanas ir svarīgi sagatavot nepieciešamos materiālus. Jums būs nepieciešams:

  • DEKOLĀTA PULERU
  • Ūdeņraža peroksīds
  • Aizsardzības cimdi
  • krāsošanas suka
  • Non -metālisks konteiners
  • Plastmasas vāciņš
  • Alumīnija folija

Ir arī svarīgi veikt virknes testu, lai pārbaudītu produktu savietojamību ar matiem un izvairītos no iespējamām alerģiskām reakcijām.

2. solis: lietojumprogramma

Ar materiāliem rokā sekojiet balināšanas pulvera iesaiņojuma un ūdeņraža peroksīda slēdzenei, lai izveidotu pareizu maisījumu. Izmantojiet krāsvielu suku, lai maisījumu uzklātu matiem, sākot ar galiem un paceļoties saknes virzienā.

Lai izveidotu šķipsnas vai gaismas, atdaliet mazas matu šķipsnas un iesaiņojiet tos alumīnija folijā. Tas palīdz uzlabot krāsas maiņu. Lai pilnībā pabeigtu matus, uzklājiet maisījumu visā matu garumā.

3. solis: darbības laiks

Izkrāsošanas darbības laiks mainās atkarībā no vēlamā toni un matu struktūras. Parasti norādītais laiks ir no 30 līdz 45 minūtēm. Šajā periodā ir svarīgi apzināties, lai neļautu produkta pārsniegšanai ieteicamā laika, jo tas var sabojāt vadus.

4. solis: skalošana un ārstēšana

Pēc darbības laika rūpīgi izskalojiet matus ar siltu vai aukstu ūdeni, noņemot visu produktu. Pēc tam mazgājiet vadus ar mitrinošu šampūnu un uzklājiet intensīvu apstrādes masku, lai aizstātu zaudētās barības vielas krāsas laikā.

Ir svarīgi atcerēties, ka krāsas maiņa var padarīt matus jutīgākus un sausākus, tāpēc ir svarīgi ieguldīt matu kopšanas rutīnā, izmantojot īpašus produktus krāsotiem matiem.

Secinājums

Matu maiņa var būt pārveidojošs process, taču ir svarīgi veikt procedūru uzmanīgi un uzmanīgi. Pareizi ievērojot instrukcijas un izmantojot pareizos produktus, ir iespējams iegūt pārsteidzošus rezultātus. Vienmēr atcerieties veikt virknes testu un, ja nepieciešams, meklējiet profesionāļa palīdzību, lai nodrošinātu drošu un apmierinošu rezultātu.