Kā izkāpt uz mašīnas baltas drēbes

Kā atcelt balto apģērbu uz mašīnas

Baltu drēbju iegūšana vienmēr ir nevainojama var būt izaicinājums, it īpaši, ja tās sāk iegūt šo drūmo aspektu. Par laimi, ir daži padomi un triki, kas var palīdzēt atdalīt baltās drēbes veļas mašīnā. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažām efektīvām metodēm, lai jūsu drēbes būtu baltas kā jaunas.

1. Atdaliet baltās drēbes no krāsainajām

Pirms mazgāšanas procesa uzsākšanas ir svarīgi atdalīt baltas drēbes no krāsas. Tas novērš krāsaino gabalu krāsas, lai mazgāšanas laikā aizzīmogotu baltas drēbes.

2. Izmantojiet karstu ūdeni

Karstais ūdens ir sabiedrotais traipu un drūmu noņemšanas no baltām drēbēm. Pirms mazgāšanas noteikti pielāgojiet mašīnas temperatūru karstā ūdens opcijai.

3. Pievienojiet balinātāju vai nātrija bikarbonātu

Lai uzlabotu balto apģērbu atcelšanas procesu, mazgāšanas ciklam varat pievienot balinātāju vai cepamo sodu. Šie produkti palīdz atvieglot auduma šķiedras un noņemt traipus.

4. Izmantojiet garu mazgāšanas ciklu

Lai nodrošinātu, ka baltas drēbes ir ļoti tīras un iedarbinātas, ieteicams izmantot garu mazgāšanas ciklu. Tas ļauj detaļām ilgāk uzturēties saskarē ar ūdeni un tīrīšanas līdzekļiem, nodrošinot labākus rezultātus.

5. Nepārslogojiet mašīnu

Izvairieties no pārmērīga drēbju daudzuma uzlikšanas veļas mašīnā. Tas var apgrūtināt mazgāšanas efektivitāti un novērst balto apģērbu pilnīgi tīras un iedarbinātas.

6. Pārbaudiet detaļu mazgāšanas instrukcijas

Pirms sākat mazgāt baltas drēbes, pārbaudiet gabalu tagus, lai pārliecinātos, ka tos var mazgāt mašīnā. Dažām drēbēm var būt nepieciešama īpaša aprūpe un nav piemērota mašīnu mazgāšanai.

7. Nosusiniet drēbes saulē

Pēc baltu drēbju mazgāšanas ieteicams tos nožūt saulē. Saules iedarbība palīdz vēl vairāk atvieglot auduma šķiedras, atstājot baltas drēbes ar vēl tīrāku un spilgtu izskatu.

Sekojiet šiem padomiem un trikiem, lai atbrīvotu baltās drēbes uz veļas mazgājamās mašīnas un vienmēr saglabātu tos nevainojamus. Atcerieties vienmēr pārbaudīt instrukcijas, lai mazgātu detaļas un izmantotu piemērotus produktus, lai iegūtu labākos rezultātus.