Kā uzzīmēt kalnus

Kā uzzīmēt kalnus

Kalnu vilkšana var šķist izaicinājums, taču ar dažām vienkāršām metodēm un nelielu praksi jūs varat izveidot iespaidīgas ainavas. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un trikus, kas jums palīdzēs reālistiski uzzīmēt kalnus.

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai jums ir šādi materiāli ar rokām:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs
  • Smalks gals pildspalvas
  • sukas
  • Ūdensvads

pamata tehnika

Sākt, sāciet, zīmējot horizontālu līniju lapas vidū, lai attēlotu horizontu. Tad virs horizonta uzzīmējiet izliektu līniju, lai attēlotu kalnu līniju.

Pēc tam kalnu attēlošanai pievienojiet trīsstūrveida formas. Atcerieties, ka vistālākajiem kalniem jābūt mazākiem un mazāk detalizētiem, savukārt tuvākajiem kalniem jābūt lielākiem un detalizētākiem.

Izmantojiet izliektas līnijas, lai kalnos pievienotu tekstūru un ēnu. Tas palīdzēs radīt dziļuma un atvieglojuma ilūziju.

Sīkāka informācijas pievienošana

Lai padarītu jūsu kalnu dizainu reālistiskāku, pievienojiet papildu informāciju. Piemēram, kalnos varat pievienot kokus, upes vai pat kajīti.

Izmantojiet plānas pildspalvas, lai pievienotu smalkas detaļas, piemēram, koku līnijas vai mazas iežus kalnu nogāzēs.

Kalnu krāsošana

Pēc zīmuļa dizaina pabeigšanas kalnos varat pievienot krāsu. Izmantojiet sukas un akvareļu tinti, lai izveidotu gludu un reālistisku izskatu.

Sāciet ar gaišākām krāsām vistālākajos kalnos un aptumšot krāsas, tuvojoties tuvākajiem kalniem. Tas palīdzēs radīt dziļuma un perspektīvas ilūziju.

Secinājums

Kalnu zīmēšana var būt jautrs un atalgojošs process. Izmantojot pareizās metodes un nelielu praksi, jūs varat izveidot iespaidīgas ainavas. Atcerieties izmēģināt dažādus stilus un materiālus, lai atrastu to, kas jums vislabāk der. Izklaidējieties un ļaujiet savai radošumam plūst!