Kā novilkt seju malā

Kā novilkt seju malā

Sejas zīmēšana malā var šķist izaicinājums, taču ar dažām vienkāršām metodēm jūs varat izveidot reālistisku un izteiksmīgu portretu. Šajā rakstā mēs soli pa solim izpētīsim, kā novilkt seju malā, sākot no pamatstruktūras līdz galīgajai detaļai.

1. solis: pamatstruktūra

Pirms sākat zīmēt sejas detaļas, ir svarīgi izveidot pamatstruktūru. Sāciet ar taisnu vertikālu līniju, lai attēlotu sejas centrālo līniju. Pēc tam pievienojiet horizontālu līniju, lai norādītu acu augstumu.

padoms: Izmantojiet vieglu zīmuli, lai izveidotu šīs līnijas, jo tās tiks izdzēstas vēlāk.

2. solis: acis un uzacis

Tagad ir pienācis laiks uzzīmēt acis un uzacis. Sāciet, zīmējot divas ovālas formas, lai attēlotu acis, kas novietotas horizontālajā līnijā, kuru jūs iepriekš izstrādājāt. Tad pievieno uzacis virs acīm.

padoms: Novērojiet attālumu starp acīm un uzacu formu, lai uztvertu vēlamo izteiksmi.

3. solis: deguns un mute

Tad uzzīmējiet degunu un muti. Uz deguna zem acīm uzzīmējiet trīsstūrveida formu. Mutei zem deguna uzzīmējiet izliektu līniju.

Padoms: Pievērsiet uzmanību smalkajām deguna un mutes detaļām, piemēram, nāsīm un lūpām.

4. solis: auss un mati

Tagad ir pienācis laiks pievienot ausi un matus. Uzzīmējiet izliektu pannu blakus sejai, lai attēlotu ausi. Tad pievienojiet līnijas un formas, lai attēlotu matus.

padoms: Novērojiet matu formu un tekstūru, lai izveidotu reālu dizainu.

5. solis: Galīgā informācija

Visbeidzot, pievienojiet sejai galīgo informāciju, piemēram, grumbiņas, ēnas un izceļ. Izmantojiet mīkstas un smalkas līnijas, lai izveidotu tekstūru un dziļumu.

Padoms: Pētījuma vizuālās atsauces, piemēram, fotogrāfijas vai dzīvi modeļi, lai uzlabotu savus zīmējumus.

Tagad, kad esat iemācījies pamata soļus, lai novilktu seju, praktizētu un izmēģinātu dažādus stilus un izteicienus. Laika gaitā jūs kļūsit prasmīgāks un pārliecināts par savām zīmēšanas prasmēm.

Es ceru, ka šis raksts ir bijis noderīgs un iedvesmojošs jums. Turpiniet izpētīt savu radošumu un jautri zīmēt!