Kā uzzīmēt reālistisku bērnu

Kā uzzīmēt reālistisku bērnu

Reālistiska mazuļa zīmēšana var šķist izaicinājums, taču ar pareizām metodēm un nelielu praksi jūs varat izveidot jauku un uzticīgu mazuļa portretu. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un trikus, kas palīdzēs jums uzzīmēt reālistisku bērnu.

1. Izpētiet mazuļa anatomiju

Pirms sākat zīmēt, ir svarīgi izpētīt mazuļa anatomiju. Ņemiet vērā, cik mīksti un noapaļoti sejas insulti, kā proporcijas atšķiras no pieaugušā un kā galva ir lielāka par ķermeni. Tas palīdzēs jums iegūt mazuļa būtību zīmējumā.

2. Izmantojiet atsauces

Atrodiet mazuļu fotoattēlus, kurus izmantot kā atsauci. Tas palīdzēs jums labāk izprast mazuļa unikālās detaļas un īpašības. Varat izmantot Google meklēšanas funkciju, lai atrastu reālistisku mazuļu attēlus.

3. Sāciet ar pamata skici

Sāciet, izstrādājot pamata veidus, kā veidot mazuļa struktūru. Izmantojiet galvas un ķermeņa apļus un līnijas ekstremitātēm. Tas palīdzēs jums pareizi novietot dažādas mazuļa daļas zīmējumā.

4. Pievienojiet informāciju

Kad jums ir pamata kontūra, sāciet pievienot informāciju. Uzmanīgi ievērojiet atsauci un uzzīmējiet mazuļa acis, degunu, muti un ausis. Pievērsiet uzmanību mazām detaļām, piemēram, grumbām un krokām uz ādas.

5. Izmantojiet ēnojumu, lai iegūtu dziļumu

Lai padarītu jūsu dizainu reālistiskāku, izmantojiet ēnojumu, lai iegūtu mazuļa dziļumu un tilpumu. Ņemiet vērā, kā gaisma koncentrējas uz mazuli, atsaucoties uz bērnu, un izveidojiet ēnas un izceļ saskaņā ar.

6. Regulāra prakse

Reālistiska mazuļa zīmēšana prasa praksi. Regulāri pavadiet laiku, lai praktizētu savas zīmēšanas prasmes. Jo vairāk jūs praktizēsit, jo labāk jūs būsit notverts mazuļa būtībā jūsu zīmējumā.

Secinājums

Reālistiska mazuļa zīmēšana var būt izaicinājums, taču ar pacietību, praksi un uzmanību detaļām jūs varat izveidot jauku un uzticīgu mazuļa portretu. Atcerieties izpētīt mazuļa anatomiju, izmantot atsauces, sāciet ar pamata skici, pievienot detaļas, izmantot ēnojumu un regulāri praktizēt. Izklaidējieties un izbaudiet reālistiska mazuļa dizaina izveidošanas procesu!