Kā soli pa solim uzzīmēt kaķi

Kā uzzīmēt kaķi soli pa solim

Ievads

Kaķa zīmēšana sākumā var šķist grūti, taču ar nelielu praksi un pacietību ikviens var mācīties. Šajā rakstā mēs parādīsim vienkāršu soli pa solim, lai viegli un jautri uzzīmētu kaķi. Nāc!

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai būtu pareizie materiāli. Jums būs nepieciešams:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs

1. solis: galva

Lai sāktu, uzzīmējiet apli papīra loksnes centrā. Šī būs kaķa galva.

2. solis: ausis

Tagad virs kaķa galvas uzzīmējiet divas trīsstūrveida ausis. Noteikti atstājiet vietu starp ausīm.

3. solis: acis un deguns

Uzzīmējiet divus mazus apļus galvas iekšpusē, lai attēlotu acis. Tad zem acīm uzzīmējiet apgrieztu trīsstūri, lai attēlotu degunu.

4. solis: Boca un ūsas

Zem deguna uzzīmējiet izliektu līniju, lai attēlotu kaķa muti. Pēc tam no deguna sāniem uzzīmējiet dažus plānus sitienus, lai attēlotu ūsas.

5. solis: ķermenis

Tagad ir pienācis laiks uzzīmēt kaķa ķermeni. Sāciet ar izliektu līniju, kas iznāk no galvas apakšas. Tad uzzīmējiet divas izliektas līnijas, lai attēlotu kaķa ķermeni.

6. solis: kājas un aste

Uzzīmējiet četras izliektas līnijas, kas iznāk no kaķa ķermeņa, lai attēlotu kājas. Pēc tam no ķermeņa aizmugures izvelkiet izliektu līniju, lai attēlotu asti.

7. solis: Galīgā informācija

Tagad ir pienācis laiks pievienot galīgo informāciju kaķu dizainam. Uzzīmējiet ķepas, pievienojot mazus trīsstūrus kāju galiem. Pēc tam pievienojiet acis, iepriekšējos aprindās ievelkot mazus apļus. Visbeidzot, pievienojiet dažus matus ap ausīm un asti.

Secinājums

Kaķa zīmēšana var būt jautra un relaksējoša darbība. Izmantojot šo vienkāršo soli pa solim, īsā laikā varat izveidot savu kaķu dizainu. Atcerieties praktizēt un izmēģināt dažādus stilus un pozas. Izklaidējieties!