Kā uzzīmēt uzaci

Kā uzzīmēt perfektu uzacu

Ja jums ir labi izstrādātas un noteiktas uzacis, var mainīt cilvēka izskatu. Viņi veido seju un pastiprina acu izpausmi. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā uzzīmēt perfektu uzaci.

1. solis: nosakiet ideālo formātu

Pirmais, kas jādara, ir noteikt uzacu ideālo formātu. Cita starpā ir dažādi formāti, piemēram, izliekti, taisni, leņķiski. Lai uzzinātu, kurš formāts vislabāk atbilst jūsu sejai, varat konsultēties ar profesionāli vai meklēt atsauces internetā.

2. solis: tīrīšana un sagatavošana

Pirms sākat zīmēt, ir svarīgi notīrīt un pagatavot uzacis. Izmantojiet pinceti, lai noņemtu pārmērīgus matus un notīrītu tos ar uzacu suku.

3. solis: sākuma, loka un beigu noteikšana

Ar smalka zīmuļa vai sukas palīdzību jūs varat iestatīt uzacu sākumu, loku un galu. Par to ievērojiet šādus padomus:

  • Mājas: izlīdzina zīmuli ar deguna pusi un izdara atzīmi vietā, kur viņš atrod uzaci. Tas noteiks, kur tam vajadzētu sākt.
  • arka: izlīdzina zīmuli ar deguna pusi un iziet cauri acu skolēnam. Punkts, kur tas šķērso uzaci, būs loka augstākais punkts.
  • fināls: izlīdzina zīmuli ar deguna pusi un stiepjas līdz acs ārējam stūri. Punkts, kur viņš šķērso uzaci, būs beigas.
  • 4. solis: aizpildīt

    Tagad, kad esat definējis uzacu formu, ir pienācis laiks tās piepildīt. Izmantojiet uzacu specifisku zīmuli vai ēnu un izveidojiet mazas pazīmes matu augšanai. Tas padarīs rezultātu dabiskāku.

    5. solis: apdare

    Visbeidzot, izmantojiet želejas vai uzacu masku, lai matus salabotu vietā un iegūtu vairāk slīpētu apdari. Atkal notīriet uzacis, lai pārliecinātos, ka viss ir vietā.

    Tagad, kad jūs zināt, kā uzzīmēt perfektu uzaci, vienkārši praktizējiet un atrodiet jums vispiemērotāko formātu. Atcerieties, ka katram cilvēkam ir unikālas īpašības, tāpēc svarīgi ir justies labi ar gala rezultātu.

    Es ceru, ka šie padomi bija noderīgi! Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet to komentāros.