Kā izpludināt fotoattēlu iPhone

Kā izplūst fotoattēlu iPhone

Ja esat iPhone lietotājs un meklējat veidu, kā aizmiglot savus fotoattēlus, jūs nonācāt īstajā vietā! Šajā rakstā mēs parādīsim, kā jūs varat viegli izpludināt savus fotoattēlus savā iPhone, izmantojot fotoattēla lietojumprogrammā iebūvēto rediģēšanas funkciju.

1. solis: atveriet fotoattēla lietojumprogrammu

Vispirms atveriet fotoattēla lietojumprogrammu savā iPhone. Jūs to varat atrast sākuma ekrānā vai lietojumprogrammas mapē.

2. solis: atlasiet fotoattēlu, kuru vēlaties izplūst

Pēc fotoattēla lietojumprogrammas atvēršanas pārlūkojiet fotoattēlu, kuru vēlaties aizmiglot. Pieskarieties fotoattēlam, lai to atvērtu pilnekrāna režīmā.

3. solis: pieskarieties pogai “Rediģēt”

Ekrāna augšējā labajā stūrī jūs redzēsit zīmuļa ikonu. Pieskarieties šai ikonai, lai atvērtu rediģēšanas iespējas.

4. solis: Piekļuve rediģēšanas opcijām

Spēlējot pogu “Rediģēt”, ekrāna apakšā redzēsit vairākas rediģēšanas iespējas. Kreisais slaids, līdz atrodat opciju “Effects”.

5. solis: atlasiet izplūšanas efektu

Iespēja “Effects” jūs atradīsit dažādas izplūšanas iespējas. Pieskarieties opcijai, kas vislabāk atbilst efektam, kuru vēlaties izmantot uz jūsu fotoattēla.

6. solis: pielāgojiet izplūšanas līmeni

Pēc vēlamā izplūšanas efekta izvēles jūs varat pielāgot izplūšanas līmeni, slīdot pirkstu pa kreisi vai pa labi ekrānā. Tas ļaus jums definēt izplūšanas līmeni, kas vislabāk atbilst jūsu fotoattēlam.

7. solis: saglabājiet izplūdušo fotoattēlu

Pēc izplūšanas līmeņa pielāgošanas ekrāna apakšējā labajā stūrī pieskarieties pogai “Aizpildītā”. Tas ietaupīs izplūdušo fotoattēlu jūsu kameras rullī.

Tagad jūs zināt, kā izplūst fotoattēlus savā iPhone! Tas ir vienkāršs un ātrs process, ko var izdarīt tieši fotoattēla lietojumprogrammā. Mēģiniet izpludināt savus fotoattēlus un attēliem pievienot māksliniecisku pieskārienu.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi, nevilcinieties jautāt mums!