Ko Bībelē nozīmē apsolījums

Ko Bībelē nozīmē apsolījums?

Pilnīgums ir termins, ko var atrast Bībelē un bieži tiek saistīta ar seksuālu vai grēcīgu seksuālu izturēšanos. Šajā emuārā mēs izpētīsim šī termina nozīmi Bībelē un to, kā tas tiek adresēts Svētajos Rakstos.

Kas ir apsolījums?

Pilnīgums tiek definēts kā vairāku seksuālu partneru prakse bez apņemšanās vai lojalitātes. Tā ir uzvedība, kas ir pretrunā ar ticamības un seksuālās tīrības principiem, ko māca Bībelē.

Bībeles redze par apsolījumu

Bībele nosoda izšķirību un uzskata to par grēku. Viņa māca, ka sekss būtu jāpraktizē laulībā, starp vīrieti un sievieti, kā arī ar apņemšanos un uzticību. Apspriedums tiek uzskatīts par dievišķo principu pārkāpumu, un tai var būt negatīvas sekas gan iesaistītajai personai, gan sabiedrībai kopumā.

Bībeles panti par apsolījumu:

  • 1. Korintiešiem 6:18 – “Es aizbēgu no prostitūcijas. Viss grēks, ko cilvēks izdara, ir ārpus ķermeņa; bet tas, kas pats sevi pret savu ķermeni.”
  • Ebrejiem 13: 4 – “Goda cienīgs starp visiem laulībām, kā arī gulta bez makulas; jo Dievs vērtēs nešķīstus un laulības pārkāpējus.”
  • 1 Tesaloniķieši 4: 3-5 – “Jo šī ir Dieva griba, jūsu svētīšana: vai jūs varat atturēties no prostitūcijas; vai katram var būt spējīgs iegūt savu vāzi svētdarīšanā un godā, nevis iekāres aizraušanās, Tāpat kā pagāni, kuri nepazīst Dievu. “
  • Apsolības sekas

    Remiscity var būt vairākas negatīvas sekas – gan fiziskas, gan emocionālas, gan garīgas. Papildus seksuāli transmisīvo slimību saslimšanas riskam, apsolījums var izraisīt vainas, nožēlas un zemas pašsajūtas sajūtu. Var arī pasliktināt attiecības un ietekmēt garīgo un emocionālo veselību.

    Kā izvairīties no apsolījuma?

    Lai izvairītos no apsolījuma, ir svarīgi ievērot seksuālās tīrības Bībeles principus un meklēt veselīgas un apņēmīgas attiecības. Seksuāla atturība pirms laulībām un uzticības laulības ietvaros ir Bībeles pamatmācība. Turklāt ir svarīgi meklēt Dieva orientāciju un stiprināt ticību pretoties kārdinājumiem un dzīvot dzīvi atbilstoši dievišķajiem principiem.

    Īsāk sakot, Bībele nosoda apsolījumu un tiek uzskatīta par grēcīgu izturēšanos. Ir svarīgi meklēt seksuālu tīrību un ievērot dievišķos principus, lai dzīvotu dzīvi saskaņā ar Dieva gribu.