Kā ripot īsus vīriešu matus

Kā ietīt īsus vīriešu matus

Īsu matu piedzimšana nenozīmē, ka jūs nevarat izmēģināt dažādus stilus un faktūras. Ja jūs meklējat veidu, kā pievienot nelielu tilpumu un kustību saviem īsajiem vīriešu matiem, iesaiņojiet to var būt lieliska iespēja. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus paņēmienus un padomus, kā iesaiņot īsus vīriešu matus.

paņēmieni īsu vīriešu matu ripināšanai

Ir vairākas metodes, kuras varat izmantot, lai salocītu īsos vīriešu matus. Šeit ir daži no populārākajiem:

1. Babyliss

Viens no visizplatītākajiem veidiem, kā ietīt matus, ir babyliss. Izvēlieties babyliss ar mazāku diametru īsiem matiem, jo ​​tas palīdzēs radīt noteiktākas cirtas. Sadaliet matus sadaļās un iesaiņojiet katru Babyliss, pirms atbrīvošanas dažas sekundes turot. Atkārtojiet procesu visā matos.

2. Bobs

Vēl viena iespēja ir izmantot muļķīgus vīriešu matu ruļļus. Katrā no tām izvēlieties vidēja lieluma muļķīgi un iesaiņojiet mazas matu sekcijas. Nostipriniet bobes ar skavām un atstājiet tos matos dažas stundas vai naktī. Noņemot pilienus, jums būs mīkstas un dabiskas cirtas.

3. Pītas

Vienkāršs paņēmiens īsu matu kērlēšanai ir bizītes. Sadaliet matus dažādās daļās un izgatavojiet stingras bizītes. Atstājiet bizītes uz matiem uz dažām stundām vai naktī un pēc tam atlaidiet tos, lai atklātu noteiktas cirtas.

Padomi īsu vīriešu matu iesaiņošanai

Šeit ir daži papildu padomi, kas palīdzēs jums izlocīties par īsajiem vīriešu matiem:

1. Izmantojiet stila izstrādājumus: Pirms matu iesaiņošanas, uzklājiet stila produktu, piemēram, uzpūteni vai teksturēšanas aerosolu, lai palīdzētu radīt ilgstošas ​​cirtas.

2. Aizsargājiet matus: Pirms siltuma instrumentu izmantošanas, piemēram, Babyliss, izmantojiet termisko aizsargu, lai novērstu matu bojājumus.

3. Izmēģiniet dažādas metodes: Nebaidieties izmēģināt dažādas tinumu metodes, lai uzzinātu, kurš no tiem vislabāk darbojas jūsu matu tipam.

Secinājums

Īso vīriešu matu iesaiņošana var būt lielisks veids, kā jūsu izskatam pievienot tekstūru un stilu. Izmantojot pareizās metodes un dažus noderīgus padomus, jūs varat izveidot noteiktas un ilgstošas ​​cirtas. Atcerieties rūpēties par matiem un izmantot atbilstošus stila produktus, lai iegūtu vislabākos rezultātus.