Kā dabiski ripināt matus

Kā ripot matus dabiski

Ja ir cirtaini vai viļņaini mati, daudziem cilvēkiem ir vēlme. Tomēr šī efekta sasniegšanai ne vienmēr ir jāizmanto ķīmiskas vielas vai siltuma instrumenti. Ir vairāki veidi, kā dabiski ietīt matus, novērtējot matu dabisko tekstūru. Šajā rakstā mēs iepazīstināsim ar dažiem paņēmieniem un padomiem, kā uzvarēt skaistas cirtas, nesabojājot matus.

Matu ripināšanas paņēmieni dabiski

Ir vairākas metodes, kuras var izmantot, lai dabiski ripinātu matus. Skatīt dažus no tiem:

1. Coquinhos

Vienkārša un efektīva tehnika ir kokosriekstu izgatavošana uz matiem. Lai to izdarītu, vienkārši sadaliet matus vairākās virzienos un iesaiņojiet tos bulciņas formā. Atstājiet kokosriekstus matos dažas stundas vai naktī un pēc tam tos maigi atslābiniet. Jums būs definētas un dabiskas cirtas.

2. Pītas

Pakas ir lieliska iespēja tiem, kas vēlas brīvāku un apjomīgākas cirtas. Sadaliet matus šķipsnās un izgatavojiet stingras bizītes. Atstājiet bizītes uz dažām stundām vai naktī un pēc tam atlaidiet tās. Jums būs skaistas dabiskas cirtas.

3. Sagriezties

Twist out ir paņēmiens, kas sastāv no matu šķipsnu sagriešanas, lai izveidotu noteiktas cirtas. Sadaliet matus šķipsnās un sagrieziet katru. Atstājiet pagrieztus matos uz dažām stundām vai naktī un pēc tam tos nenodarbināt. Jums būs definētas cirtas ar tilpumu.

Padomi matu ripināšanai dabiski

Papildus iepriekš minētajām metodēm daži padomi var palīdzēt iegūt labākus rezultātus, dabiski velmējot matus. Pārbaudiet to:

1. Mitrina matus: Pirms matu sarulēšanas pārliecinieties, ka tie ir labi hidratēti. Izmantojiet īpašus produktus cirtainiem vai viļņainiem matiem un regulāri veiciet hidratāciju.

2. Izmantojiet cirta aktivizējošos produktus: tirgū ir vairāki produkti, kas palīdz aktivizēt un definēt cirtas. Izmēģiniet dažādus zīmolus un atrodiet to, kas vislabāk der jūsu matiem.

3. Izvairieties no pārmērīgas siltuma izmantošanas: siltums var sabojāt matus un pasliktināt čokurošanos. Izvairieties no biežas žāvētāju, plakanas dzelzs un babyliss lietošanas.

4. Esiet pacietīgs: Matu iesaiņošana dabiski var aizņemt kādu laiku, it īpaši, ja jūs sākat rūpēties par cirtas. Esiet pacietīgs un nepadodieties, jo rezultāti būs tā vērti.

Secinājums

Matu iesaiņošana dabiski ir lielisks veids, kā novērtēt matu tekstūru un iekarot skaistas cirtas. Izmantojot pareizos paņēmienus un padomus, jūs varat iegūt pārsteidzošus rezultātus, nesabojājot matus. Izmēģiniet dažādus paņēmienus, atrodiet jums vislabāko un izbaudiet savas dabiskās cirtas!