Ko nozīmē profugo

Ko nozīmē profugo?

Profuga ir termins, ko izmanto, lai aprakstītu personu, kura skrien vai slēpjas no taisnīguma. Parasti profuga ir kāds, kurš ir izdarījis noziegumu un izvairās no varas iestādes sagūstīšanas.

Profuguiro

raksturlielumi

Profugu var identificēt ar dažām īpašām īpašībām. Pirmkārt, tā var būt pastāvīga aizbēgšana, bieži mainot atrašanās vietu, lai izvairītos no tā, lai netiktu atrasta. Turklāt profuna var izmantot nepatiesas identitātes vai viltotus dokumentus, lai paslēptu.

Vēl viena kopīga profuga iezīme ir fiksētas dzīvesvietas trūkums. Tā kā tas pastāvīgi aizbēg, tai nav fiksētas adreses un, iespējams, dzīvo pagaidu vietās, piemēram, viesnīcas vai mājas, kas īrētas trešo personu vārdā.

Profuguiro

sekas

Profuger saskaras ar vairākām sekām, bēgot no taisnīguma. Pirmkārt, viņu var uzskatīt par bēgli un viņa vārdā izsniegts apcietināšanas orderis. Turklāt, ja tas tiek notverts, tas var saskarties ar papildu apsūdzībām par pretestību cietumam vai dokumentu viltošanu.

Vēl viena būtiska sekas ir tās brīvības ierobežojums. Būdams skrējienā, viņš pastāvīgi dzīvo, baidoties tikt atklāts, un viņa dzīvi var ierobežot nepieciešamība paslēpties.

Slavenu profugu

piemēri

Stāsts ir pilns ar slavenu profilu piemēriem. Daži no tiem ietver:

  • al Capone: slavenais amerikāņu gangsteris, kuru varas iestādes gadiem ilgi vajāja, pirms viņu arestēja ar nodokļu nemaksāšanu.
  • Edvards Snowdens: bijušais izlūkošanas analists, kas ir noplūdis konfidenciālu informāciju no Amerikas Savienoto Valstu valdības un šobrīd tiek kuģots Krievijā.
  • Asata Shakur: amerikāņu politiskais aktīvists, kurš aizbēga uz Kubu pēc notiesāšanas par slepkavību.
  • Kā taisnīgums tiek galā ar profugām?

    Justice izmanto dažādus resursus, lai rīkotos ar profugo. Viens no tiem ir apcietināšanas ordera izdošana, kas ļauj iestādēm piesaistīt Browly, ja tas tiek atrasts. Turklāt starptautiska sadarbība starp valstīm ir būtiska, lai uztvertu profugus, kas aizbēguši uz citām teritorijām.

    Vēl viena tiesas izmantotā stratēģija ir informācijas izplatīšana par profugeriem, lai iedzīvotāji varētu palīdzēt sagūstīt. Tas var ietvert fotogrāfiju izplatīšanu, fiziskos aprakstus un informāciju par ProFugo izdarītajiem noziegumiem.

    Secinājums

    Īsāk sakot, Provy ir persona, kas bēg no taisnīguma un izvairās no sagūstīšanas. Šie cilvēki saskaras ar dažādām sekām un viņu dzīves ierobežojumiem, jo ​​ir nepieciešams paslēpties. Taisnīgums izmanto dažādus resursus, lai rīkotos ar profugotiem un piesaistītu tos, ieskaitot apcietināšanas orderi un starptautisko sadarbību.