Kā nobiedēt no jūsu durvīm

Kā nobiedēt no durvīm

Vai jūs kādreiz esat pārdzīvojis situāciju, kad suns vienmēr ieskauj jūsu durvis? Tas var būt diezgan neērti, it īpaši, ja jūs neesat dzīvnieku mīļākais vai ja suns rada kaut kādu problēmu. Šajā emuārā mēs jums sniegsim dažus padomus, kā efektīvi nobiedēt jūsu durvis un neradot kaitējumu dzīvniekiem.

1. Izmantojiet dabisku repelentu

Efektīvs veids, kā nobiedēt suņus no jūsu durvīm, ir dabiska atbaidīšanas līdzeklis. Tirgū ir vairāki produkti, kas īpaši izgatavoti, lai atvairītu dzīvniekus, piemēram, suņus un kaķus. Šiem atbaidīšanas līdzekļiem bieži ir nepatīkama dzīvnieku smarža, liekot viņiem izvairīties no tuvošanās viņu durvīm.

2. Veiciet lielus trokšņus

Suņi ir jutīgi pret augstām un nezināmām skaņām. Viens veids, kā viņus nobiedēt no jūsu durvīm, ir gari trokšņi, kad vien viņi tuvojas. Jūs varat aplaudēt, izmantot svilpi vai pat ragu. Svarīgi ir tas, ka skaņa ir pietiekami augsta, lai nobiedētu suni un liktu tam atteikties no tuvošanās.

3. Izmantojiet žogus vai režģus

Ja suns rada pastāvīgas problēmas uz jūsu durvīm, efektīvāks risinājums var būt žogu vai režģu uzstādīšana. Šīs fiziskās struktūras neļaus sunim tuvoties tās durvīm, nodrošinot tā drošību un izvairoties no iespējamiem dzīvnieka nodarītajiem bojājumiem.

4. Zvaniet profesionālim

Ja visi iepriekšējie mēģinājumi nerodas, var būt nepieciešams piezvanīt profesionālim, lai risinātu problēmu. Ir uzņēmumi, kas specializējas dzīvnieku kontrolē, kas var palīdzēt droši un efektīvi nobiedēt jūsu durvis no jūsu durvīm.

Secinājums

Ja suns vienmēr ir ieskauj jūsu durvis, var būt diezgan neērti, taču ir vairāki veidi, kā tās efektīvi nobiedēt un neradot kaitējumu dzīvniekiem. Izmantojiet dabiskos repelentus, veiciet lielus trokšņus, uzstādiet žogus vai režģus un, ja nepieciešams, zvaniet profesionālim. Tātad jūs varat izbaudīt savas mājas bez nevēlamas suņu klātbūtnes.