Kā šodien ir mēness, lai sagrieztu matus

Kā šodien mēness ir sagriezts matus?

Ja jūs domājat sagriezt matus, var būt interesanti apsvērt Mēness fāzi. Daudzi cilvēki uzskata, ka mēness var ietekmēt matu augšanu un veselību, tāpēc pareizā laika izvēle samazināt var dot labumu. Bet kā šodien ir mēness, lai sagrieztu matus?

Mēness fāze

Mēnesim visa mēneša laikā ir dažādas fāzes, proti: Jauns mēness, augšanas istaba, pilnmēness un istaba. Katrai fāzei ir īpašas īpašības un tā var ietekmēt dažādus veidus mūsu ikdienas dzīvē, ieskaitot matu augšanu un veselību.

Jauns mēness

Jaunais mēness ir brīdis, kad Mēness debesīs nav redzams. Šī fāze ir saistīta ar jauna cikla sākumu, un daudzi cilvēki uzskata, ka matu griešana šajā periodā var stimulēt matu augšanu. Turklāt tiek uzskatīts, ka matu griešana uz jaunā mēness var palīdzēt novērst negatīvās enerģijas un atjaunot izskatu.

Augšanas istaba

Augšanas telpa ir fāze, kad mēness debesīs kļūst arvien redzams. Šajā posmā tiek uzskatīts, ka matu griešana var stimulēt matu augšanu un stiprināšanu. Daudzi cilvēki šajā laikā izvēlas sagriezt matus tā, lai tie kļūtu ātrāki un veselīgāki.

pilnmēness

Pilnmēness ir fāze, kad Mēness ir pilnīgi redzams debesīs. Šī fāze ir saistīta ar pilnību, un daudzi cilvēki uzskata, ka matu griešana šajā laikā var padarīt to apjomīgāku un gaišāku. Turklāt tiek uzskatīts, ka matu griešana uz pilnmēness var palīdzēt stiprināt matus un izvairīties no krišanas.

NOSAUKUMS

Ceturtais samazināšanās ir fāze, kad mēness samazina savu redzamību debesīs. Šajā posmā tiek uzskatīts, ka matu griešana var palīdzēt lēnām augt matu augšanai un novērst dubultos galus. Daudzi cilvēki šajā laikā izvēlas sagriezt matus tā, lai tie kļūtu lēnāki un veselīgāki.

Secinājums

Lai arī nav zinātnisku pierādījumu, kas pierādītu Mēness ietekmi uz matu augšanu un veselību, daudzi cilvēki tic šīm attiecībām un dod priekšroku matiem sagriezt noteiktās Mēness fāzēs. Ja jūs arī ticat šai ietekmei, ir svarīgi apzināties Mēness fāzi, lai izvēlētos īsto laiku matiem.

Atcerieties, ka papildus Mēness fāzei ir arī citi faktori, piemēram, vadu veselības stāvoklis, vēlamais griezums un profesionāļa spēja ir arī svarīga, lai iegūtu apmierinošu rezultātu. Tāpēc pirms matu sagriešanas konsultējieties ar uzticamu frizieri un runājiet par savām cerībām.