Kā šodien ir mēness, lai sagrieztu matus

Kā šodien ir mēness, lai sagrieztu matus

Ja domājat sagriezt matus, ir svarīgi apsvērt Mēness fāzi. Tiek uzskatīts, ka mēness ietekmē dažādus mūsu dzīves aspektus, ieskaitot matu augšanu un veselību. Šajā emuārā izpētīsim, kā šodien ir mēness un vai tas ir labvēlīgs vai negriezts matus.

Mēness fāzes

Mēness iziet dažādās fāzēs aptuveni 29 dienu ciklā. Galvenās fāzes ir:

  • jauns: Kad mēness nav redzams debesīs;
  • palielinās: Kad mēness izmērs palielinās;
  • augšanas telpa: Kad ir redzama puse no mēness;
  • pilns: Kad mēness ir pilnīgi redzams;
  • samazināšanās: Kad mēness izmērs samazinās;
  • NOSAUKUMS: Kad puse no mēness ir atkal redzama.
  • Mēness ietekme uz matiem

    Ir vairāki populāri uzskati par mēness ietekmi uz matu augšanu un veselību. Daži uzskata, ka matu griešana pusmēness mēness laikā stimulē ātrāku augšanu, savukārt griešanas laikā samazināšanās mēness laikā palīdz stiprināt matus. Tomēr nav zinātnisku pierādījumu, kas pierādītu šīs teorijas.

    Ir svarīgi atcerēties, ka matu augšanu galvenokārt nosaka ģenētiski un hormonāli faktori, nevis mēness fāze. Tāpēc, izvēloties matus, jābalstās uz jūsu personīgajām vēlmēm un estētiskajām vajadzībām.

    Secinājums

    Mēness var ietekmēt dažādus mūsu dzīves aspektus, taču nav zinātnisku pierādījumu, kas pierādītu tā ietekmi uz matu augšanu un veselību. Tāpēc, izvēloties matus, jābalstās uz jūsu personīgajām vēlmēm un estētiskajām vajadzībām. Neatkarīgi no mēness fāzes, vissvarīgākais ir atrast labu profesionāli un rūpēties par matiem atbilstoši jūsu individuālajām vajadzībām.

    Es ceru, ka šis emuārs ir noskaidrojis jūsu jautājumus par to, kā šodien ir Mēness, lai samazinātu matus. Ja jums ir vairāk jautājumu, nekautrējieties sazināties ar mums!