Kā notiek mūža pārskatīšana

Kā ir visas dzīves pārskats

Dzīves laika pārskatīšana ir tēma, kas Brazīlijas nodokļu maksātāju starpā ir radījusi daudz šaubas un diskusijas. Tas ir process, kurā tiek pārskatīts sociālā nodrošinājuma pabalsti, kuru mērķis ir labot iespējamās kļūdas ieguldījumu aprēķinā visā apdrošinātā darbā.

Kāda ir visas dzīves pārskatīšana?

Visa dzīves laikā pārskatīšana ir tiesas prāva, kuras mērķis ir aprēķināt aiziešanas pensijas algas pirms 1994. gada jūlija. Pirms šī datuma INS izmantoja pēdējo 36 iemaksu algu vidējo pabalsts.

Tomēr no 1994. gada jūlija, īstenojot reālo plānu, aprēķins sāka apsvērt tikai iemaksu algas no šī datuma. Tas daudziem apdrošinājuma ņēmējiem izraisīja sabojāšanu savās pensijās, jo lielākas algas pirms 1994. gada jūlija netika ņemti vērā.

Kā darbojas visas dzīves pārskatīšana?

Lai pieprasītu mūža pārskatīšanu, ir jāiesniedz tiesas process. Apdrošinātajiem ir jāapkopo visi dokumenti, kas pierāda iemaksu algas pirms 1994. gada jūlija, piemēram, darba karte, algas, ienākuma nodokļa pārskati.

Turklāt ir svarīgi, lai advokāta palīdzība specializētos sociālās apdrošināšanas tiesību jomā, kurš analizēs lietu un vadīs apdrošinātāju par labākajiem sekošanas veidiem.

Ir svarīgi uzsvērt, ka katrs gadījums ir unikāls un ka ne visiem apdrošinājuma ņēmējiem ir tiesības visu mūžu pārskatīt. Tāpēc ir svarīgi meklēt juridisku padomu, lai novērtētu darbības dzīvotspēju.

  • Kādas ir visas dzīves pārskatīšanas priekšrocības?
  • Visas dzīves pārskatīšana var dot vairākas priekšrocības apdrošinātajam, kuriem ir tiesības uz to. Starp galvenajiem ieguvumiem mēs varam izcelt:

    • Paaugstināta pensijas vērtība;
    • Iespēja saņemt atpakaļgaitas vērtības;
    • Iespējamo kļūdu korekcija ieguvuma aprēķināšanā;
    • Taisnīgākas pensionēšanās garantija un saskaņā ar ieguldījumiem visu mūžu.

    Ir svarīgi atcerēties, ka katrs gadījums jāanalizē individuāli, ņemot vērā katra apdrošinātā īpatnības.


    soli pa solim, lai pieprasītu visas dzīves pārskatīšanu

    Visas dzīves pārskatīšana ir apdrošinātā tiesības, kurai bija zaudējumi viņu pensijās, pateicoties aprēķinam, ko veica INS. Tāpēc ir svarīgi meklēt juridisku padomu, lai novērtētu darbības dzīvotspēju un nodrošinātu taisnīgāku pensionēšanos un saskaņotu ar ieguldījumiem, kas veikti visas dzīves laikā.

    Uzziniet vairāk par Inss

    1. Apkopojiet visus dokumentus, kas pierāda iemaksu algas pirms 1994. gada jūlija;
    2. Meklējiet advokātu, kas specializējas sociālās apdrošināšanas tiesību jomā;
    3. Iesniegt tiesas prāvu;
    4. Pagaidiet procesa analīzi;
    5. Ja tas tiek piešķirts, saņemiet atpakaļgaitas summas un gūt labumu pārrēķināt.