Kā klājas karuseļa aktieriem

Kā ir karuseļa aktieri?

Karuselis bija Brazīlijas bērnu ziepju opera, kas bija ļoti veiksmīga laika posmā no 2012. līdz 2013. gadam. Sižets pastāstīja stāstu par bērnu grupu, kas studēja pasaules skolā, un saskārās ar dažādiem piedzīvojumiem un izaicinājumiem.

Karuseļa cast

Carusel cast sastāvēja no vairākiem talantīgiem bērniem, kuri iekaroja sabiedrības sirdi. Pārbaudīsim, kā šodien ir daži no šiem aktieriem:

1. Larissa Manoela

Larissa Manoela spēlēja galveno varoni Mariju Joaquina ziepju operas karuselī. Pēc zemes gabala panākumiem viņa turpināja strādāt citos iestudējumos un kļuva par vienu no populārākajām aktrisēm Brazīlijā. Papildus viņas aktiera karjerai Larisa ir arī dziedātāja un ir izlaidusi vairākus albumus.

2. Žans Paulo Campos

Žans Paulo Kamposs spēlēja varoni Cirilo ziepju operas karuselī. Pēc zemes gabala beigām viņš turpināja rīkoties citos iestudējumos un arī veltīja savu vadītāja karjeru. Pašlaik Žanam Paulo ir 18 gadus vecs un turpina strādāt mākslinieciskajā vidē.

3. Maisa Silva

Maisa Silva spēlēja varoni Valēriju ziepju operas karuselī. Tāpat kā viņas castmates, viņa arī turpināja rīkoties un kļuva par vienu no pazīstamākajiem Brazīlijas vadītājiem. Turklāt Maisa ir arī dziedātāja un rakstniece.

4. Guilherme seta

Guilherme Seta spēlēja varoni Dāvidu ziepju operas karuselī. Pēc zemes gabala beigām viņš turpināja rīkoties citos iestudējumos un arī veltīja savu modelēšanas karjerai. Guilherme turpina strādāt mākslinieciskajā vidē un ir piedalījusies vairākās ziepju operās un filmās.

Secinājums

Karuseļa aktieri turpina rīkoties un izcelties mākslinieciskajā vidē. Turklāt daudzi no viņiem arī uzdrošinājās citās jomās, piemēram, mūzikā un prezentācijā. Ir iepriecinoši redzēt, kā šie talantīgie bērni ir izauguši un turpina spīdēt savā karjerā.

Atsauces:

  • wikipedia – karuselis
  • Purepeople-kur karuseļa aktieri staigā