Kā izvairīties no agrīnas ejakulācijas

Kā izvairīties no priekšlaicīgas ejakulācijas

Priekšlaicīga ejakulācija ir problēma, kas ietekmē daudzus vīriešus un var radīt diskomfortu un neapmierinātību viņiem un viņu partneriem. Par laimi, ir vairāki veidi, kā risināt šo problēmu un uzlabot seksuālās dzīves kvalitāti. Šajā rakstā mēs apspriedīsim dažus padomus un paņēmienus, kas var palīdzēt izvairīties no priekšlaicīgas ejakulācijas.

1. Praksē Kegela vingrinājumi

Kegel vingrinājumi ir lielisks veids, kā stiprināt iegurņa grīdas muskuļus, kas ir tieši iesaistīti ejakulācijas kontrolē. Lai veiktu šos vingrinājumus, jums ir jānoslēdzas un jāatslābina muskuļi, kurus izmantotu, lai apturētu urīna plūsmu. Regulāra praktizēšana var palīdzēt uzlabot ejakulācijas kontroli.

2. Izmantojiet elpošanas paņēmienus

Dziļā un kontrolēta elpošana var palīdzēt atslābināt ķermeni un prātu, samazinot trauksmi un stresu, kas var veicināt priekšlaicīgu ejakulāciju. Seksa laikā mēģiniet elpot lēnām un dziļi, koncentrējoties uz elpu, nevis tikai uz pašu rīcību. Tas var palīdzēt pagarināt laiku pirms ejakulācijas.

3. Pieredzes uzmanības novēršanas paņēmieni

Parasts paņēmiens priekšlaicīgas ejakulācijas novēršanai ir uzmanības novēršana. Seksa laikā, kad jūtat, ka gatavojaties ejakulēt, mēģiniet novērst uzmanību, domājot par kaut ko, kas nav saistīts ar seksuālo darbību. Tas var palīdzēt samazināt uztraukumu un pagarināt laiku pirms ejakulācijas.

4. Izmantojiet prezervatīvus ar slāpējošu efektu

Tirgū ir pieejami prezervatīvi, kas satur anestēzijas līdzekli, piemēram, benzokaīnu, kas var palīdzēt samazināt dzimumlocekļa jutīgumu un pagarināt laiku pirms ejakulācijas. Šie prezervatīvi ir praktiska un viegli lietojama iespēja tiem, kas vēlas kontrolēt priekšlaicīgu ejakulāciju.

5. Meklēt profesionālu palīdzību

Ja jūs saskaraties ar pastāvīgām priekšlaicīgas ejakulācijas problēmām, ir svarīgi meklēt profesionālu palīdzību. Ārsts vai seksa terapeits var novērtēt jūsu situāciju un ieteikt jums vispiemērotāko ārstēšanu. Ir pieejamas vairākas iespējas, piemēram, uzvedības terapija, seksuālā terapija un medikamenti, kas var palīdzēt atrisināt šo problēmu.

Noslēgumā priekšlaicīga ejakulācija var būt neapmierinoša problēma, taču ir vairāki veidi, kā ar to rīkoties. Izmēģiniet šos iepriekšminētos padomus un paņēmienus, un, ja nepieciešams, nevilcinieties meklēt profesionālu palīdzību. Atcerieties, ka katrs cilvēks ir unikāls un tas, kas der vienai personai, var nedarboties citam. Tāpēc esiet pacietīgs un pastāvīgs risinājumu meklējumos.