Kā izslēgt kontu brīvajā tirgū

Kā izdzēst kontu brīvajā tirgū

Ja jūs domājat izbeigt savu brīvā tirgus kontu, šis raksts palīdzēs jums izprast procesu un darbības, kas jums noteikti jāizdzēš konts.

1. solis: piekļūstiet savam kontam

Lai sāktu, dodieties uz savu brīvā tirgus kontu, izmantojot savu lietotājvārdu un paroli.

2. solis: piekļūstiet konta iestatījumiem

Galvenajā izvēlnē noklikšķiniet uz “Iestatījumi”, lai piekļūtu ar kontu saistītās opcijas.

3. solis: atrodiet konta dzēšanas iespēju

Konta iestatījumos meklējiet opciju “Dzēst kontu” vai “slēgt kontu”. Šī opcija var atrasties dažādās vietās, atkarībā no jūsu izmantotās vietnes versijas vai lietojumprogrammas.

4. solis: apstipriniet konta izslēgšanu

Kad atrodat konta dzēšanas iespēju, jūs tiksit novirzīts uz apstiprinājuma lapu. Rūpīgi izlasiet sniegto informāciju un apstipriniet savu lēmumu izslēgt kontu.

5. solis: pagaidiet procesa pabeigšanu

Pēc konta izslēgšanas apstiprināšanas pagaidiet dažas dienas, līdz brīvais tirgus apstrādā jūsu pieprasījumu. Šajā periodā jūs nevarēsit piekļūt savam kontam, un visa jūsu informācija tiks noņemta no brīvā tirgus serveriem.

Atcerieties, ka konta izslēgšana ir neatgriezenisks process un visi jūsu pirkumi, pārdošanas un vēsture tiks zaudēti. Pirms konta izslēgšanas pārliecinieties, ka nav jāatrisina neveiciet darījumu vai problēmu.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga, lai saprastu, kā izslēgt jūsu brīvā tirgus kontu. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk.