Kā izdzēst vadības tagu pārvaldnieku

Kā izdzēst vadības tagu pārvaldnieku

Ja jūs meklējat informāciju par to, kā izdzēst kontu tagu pārvaldniekā, jūs nonācāt pareizajā vietā. Šajā rakstā mēs soli pa solim paskaidrosim, kā izbeigt savu kontu tagu pārvaldniekā un pārliecināties, ka visi jūsu dati tiek droši noņemti.

1. solis: piekļūstiet savam kontam

Pirmais solis, lai izdzēstu kontu Tag Manager, ir piekļūt oficiālajai tagu pārvaldnieka vietnei un pieteikties ar saviem akreditācijas datiem. Noteikti izmantojiet pareizo e -pasta adresi un paroli, lai piekļūtu savam kontam.

2. solis: piekļūstiet konta iestatījumiem

Pēc pieteikšanās jūs tiksit novirzīts uz Tag Manager vadības paneli. Lapas augšējā labajā stūrī atradīsit pārnesumu ikonu. Noklikšķiniet uz tā, lai piekļūtu konta iestatījumiem.

3. solis: izdzēsiet savu kontu

Konta iestatījumos ritiniet lapu, līdz atrodat opciju “Dzēst kontu”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai sāktu konta dzēšanas procesu.

Pirms rīkošanās ir svarīgi atcerēties, ka jūsu konta izslēgšana tagu pārvaldniekā ir pastāvīga darbība un to nevar atsaukt. Tāpēc pirms turpināšanas pārliecinieties, ka esat dublējis visus svarīgos datus.

Pēc noklikšķināšanas uz “Dzēst kontu” jums tiks lūgts apstiprināt savu lēmumu. Rūpīgi izlasiet sniegto informāciju un, ja esat pārliecināts, ka vēlaties izdzēst kontu, noklikšķiniet uz “Apstiprināt”.

Pēc konta dzēšanas apstiprināšanas visi jūsu dati tiks neatgriezeniski noņemti no tagu pārvaldnieka. Pirms došanās noteikti ir rezerves kopums ar visu nepieciešamo.

Secinājums

Jūsu konta dzēšana pārvaldnieka tagā var būt vienkāršs process, ja vien sekojat pareizajām darbībām. Atcerieties, ka pirms turpināšanas ir dublēt visus svarīgos datus un apzinieties, ka konta izslēgšana ir pastāvīga darbība.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir vairāk jautājumu vai jums ir nepieciešama vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar tagu pārvaldnieka atbalstu.