Kā izdzēst diska serveri

Kā izdzēst Discord Server

Ja jūs meklējat veidu, kā izdzēst serveri uz Discord, jūs esat nonācis pareizajā vietā. Šajā rakstā mēs soli pa solim paskaidrosim, kā izdzēst serveri uz nesaskaņām, kā arī sniegsim dažus noderīgus padomus, lai nodrošinātu, ka jūs pieņemat pareizo lēmumu.

1. solis: piekļuves servera iestatījumi

Lai izdzēstu serveri uz nesaskaņām, jums ir jābūt administratora atļaujām. Apmeklējiet serveri, kuru vēlaties izdzēst, un noklikšķiniet uz pārnesuma ikonas blakus servera nosaukumam. Tas atvērs servera iestatījumus.

2. solis: pārejiet uz sadaļu “Visi General”

Servera iestatījumu lapā kreisajā pusē redzēsit vairākas iespējas. Noklikšķiniet uz “Vispārējā redze”, lai piekļūtu vispārējiem servera iestatījumiem.

3. solis: ritiniet līdz lapas beigām

Rullējiet lapu līdz beigām, un jūs atradīsit opciju “Dzēst serveris”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai turpinātu.

4. solis: apstipriniet izslēgšanu

Tiks parādīts apstiprinājuma logs, lūdzot apstiprināt servera dzēšanu. Rūpīgi izlasiet sniegto informāciju un, ja esat pārliecināts, ka vēlaties izdzēst serveri, noklikšķiniet uz “Dzēst”.

5. solis: ierakstiet paroli

Lai pārliecinātos, ka jūs patiešām vēlaties izdzēst serveri, Discord lūgs jums ievadīt konta paroli. Ievadiet savu paroli un noklikšķiniet uz “Apstiprināt”, lai pabeigtu dzēšanas procesu.

Pēc šo darbību veikšanas serveris tiks neatgriezeniski izdzēsts. Atcerieties, ka šo darbību nevar atsaukt, tāpēc pārliecinieties, ka tas ir tas, ko vēlaties darīt.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga jums. Ja jums ir vairāk jautājumu par nesaskaņām vai jebkuru citu saistītu tēmu, nevilcinieties izpētīt zemāk esošās papildu funkcijas:

  • Discord palīdzības centrs
  • Discord oficiālā vietne
  • Discord lejupielāde
  • Mēs ceram, ka jums ir lieliska pieredze Discord!