Kā jūs balsojat par saimniecību

Kā nobalsot, lai nobalsotu fermā?

Ja esat realitātes šova “Ferma” cienītājs un vēlaties aktīvi piedalīties programmā, viens no veidiem, kā to izdarīt, ir balsot par dalībniekiem. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim paskaidrosim, kā jūs varat balsot un palīdzēt izlemt, kas ir un kurš atstāj konkursu.

1. Apmeklējiet oficiālo vietni

Lai balsotu saimniecībā, jums jāpiekļūst programmas oficiālajai vietnei. Meklējiet savu iecienīto meklētājprogrammu “Ferma” un noklikšķiniet uz oficiālās vietnes saites. Pārliecinieties, ka piekļūstat pareizajai vietnei, lai izvairītos no neoficiālas krāpšanas vai balsošanas.

2. Atrodiet balsošanas lapu

Oficiālajā saimniecības vietnē meklējiet balsošanas iespēju. Parasti šī opcija atrodas mājas lapā vai balsojuma specifiskā izvēlnē. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai tā tiktu novirzīta uz balsošanas lapu.

3. Izvēlieties dalībnieku

Balsošanas lapā jūs atradīsit lauku dalībnieku sarakstu. Rūpīgi izlasiet informāciju par katru no viņiem un izvēlieties dalībnieku, kuru vēlaties balsot, lai viņi paliktu programmā.

4. Veiciet savu reģistrāciju

Pirms balsošanas jums būs jāreģistrējas oficiālajā saimniecības vietnē. Parasti ir jāsniedz zināma pamatinformācija, piemēram, vārds, e -pasts un dzimšanas datums. Izpildiet instrukcijas reģistrācijas lapā un aizpildiet nepieciešamos laukus.

5. Balsojums

Pēc reģistrēšanās jūs būsit gatavs balsot. Atlasiet dalībnieku, kurš vēlas balsot, un noklikšķiniet uz balsošanas opcijas. Dažas balsošanas vietnes var lūgt jūs apstiprināt balsojumu, pirms esat to pabeidzis. Izpildiet ekrāna instrukcijas un apstipriniet savu balsojumu.

6. Sekojiet rezultātam

Pēc balsošanas jūs varat izsekot balsošanas rezultātam. Parasti programma izlaiž rezultātu tiešraidē vai sociālajos tīklos. Sekojiet līdzi, lai uzzinātu, vai dalībnieks, par kuru balsojāt, tika izglābts vai izslēgts.

Tagad, kad jūs zināt, kā balsot par saimniecību, izmantojiet iespēju aktīvi piedalīties programmā un uzmundrināt savu iecienīto dalībnieku. Atcerieties, ka katram balsojumam ir savi īpašie noteikumi, tāpēc ir svarīgi rūpīgi izlasīt programmas sniegtās instrukcijas pirms balsošanas.