Kā padarīt mikroshēmas ir kraukšķīgas

Kā padarīt mikroshēmas kraukšķīgos

Kam nepatīk labi kraukšķīgas mikroshēmas? Šis zelta konuss no ārpuses un mīksts iekšpusē ir neatvairāms. Bet ne vienmēr ir viegli sasniegt šo rezultātu mājās. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums dažus drūzējamus padomus, kā padarīt mikroshēmas būt kraukšķīgām. Pārbaudiet to!

Izvēlieties pareizo kartupeli

Kraukšķīgam ceptam kartupeļam ir svarīgi izvēlēties pareizo kartupeli. Izvēlieties “Agata” vai “Monalisa” kartupeļus, jo tiem ir mazāk ūdens un cietes, kas palīdz padarīt cepšanu kraukšķīgāku.

Pareizi sagrieziet kartupeļus

Kartupeļu griešana ietekmē arī kraukšķīgumu. Sagrieziet tos vienveidīgā izmēra nūjās tā, lai tās visas būtu vienādi. Izvairieties no ļoti plānu kartupeļu sagriešanas, jo tie var viegli sadedzināt.

Atstājiet kartupeļus mērcēšanu

Pirms cepšanas kartupeļus iemērciet aukstā ūdenī apmēram 30 minūtes. Tas palīdz noņemt lieko cieti, padarot tās kraukšķīgākas.

labi nosusiniet kartupeļus

Pēc mērces pirms cepšanas ir svarīgi labi nožūt kartupeļus. Izmantojiet tīru audumu vai papīra dvieli, lai noņemtu lieko ūdeni. Mitrie kartupeļi var izraisīt mazāk kraukšķīgu cepšanu.

apcep divos posmos

Neatbilstoša tehnika, lai atstātu kraukšķīgu ceptu kartupeli, ir to apcept divos posmos. Pirmajā solī apcepiet kartupeļus uzkarsētā eļļā 150 ° C temperatūrā apmēram 5 minūtes. Noņemiet tos no eļļas un ļaujiet viņiem dažas minūtes atpūsties. Otrajā posmā karsējiet eļļu 180 ° C temperatūrā un atkal apcepiet kartupeļus līdz zeltainai un kraukšķīgai.

sezona īstajā laikā

Lai nodrošinātu maksimālo kraukšķīgumu, pēc tam noņemiet no eļļas, sezonējiet mikroshēmas. Izmantojiet sāli un citas jūsu izvēles garšvielas. Newfront kartupeļu karstums palīdz labāk salabot garšvielas, padarot tās vēl garšīgākas.

Izmēģiniet citas metodes

Papildus minētajiem padomiem ir arī citi paņēmieni, kas var palīdzēt padarīt ceptus kartupeļus kraukšķīgāku. Viens no tiem ir kviešu miltu vai kukurūzas cietes izmantošana, kad cepšana. Šīs sastāvdaļas veido īpaši kraukšķīgu slāni ap kartupeļiem. Vēl viena iespēja ir izmantot elektrisko cepšanas ierīci, kas ļauj precīzāk kontrolēt temperatūras kontroli un radīt vienveidīgāku cepšanu.

Tagad, kad jūs zināt visus šos padomus, ir pienācis laiks tos īstenot praksē un padarīt kraukšķīgu ceptu kartupeli no savas dzīves. Izbaudi!