Kā padarīt akumulatoru ilgāku

Kā panākt, lai akumulators ilgāk

Vai jūs kādreiz esat izmantojis savu mobilo tālruni vai klēpjdatoru, un akumulators beidzas labi, kad tas jums visvairāk nepieciešams? Tas ir diezgan nomākti, bet par laimi ir daži padomi un triki, kas var palīdzēt pagarināt ierīces akumulatora darbības laiku. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar jums dažos no šiem padomiem.

1. Pielāgojiet ekrāna spilgtumu

Viens no galvenajiem pārmērīga akumulatora patēriņa cēloņiem ir ekrāna spilgtums. Spīduma samazināšana var ievērojami mainīt akumulatora darbības laiku. Mēģiniet pielāgot spīdumu ērtā, bet ne pārāk augstā līmenī.

2. Izslēdziet Wi-Fi un Bluetooth, ja nelieto

Wi-Fi un Bluetooth ir resursi, kas patērē daudz enerģijas. Ja jūs neizmantojat šos savienojumus, ieteicams tos izslēgt, lai saglabātu akumulatoru. To var izdarīt ierīces iestatījumos.

3. Aizveriet lietojumprogrammas fonā

Daudzas lietotnes turpina darboties fonā pat tad, ja jūs tās aktīvi nelietojat. Tas patērē akumulatora enerģiju. Noteikti aizveriet lietojumprogrammas, kuras netiek izmantotas akumulatora saglabāšanai.

4. Izvairieties no ekstrēmām temperatūrām

Temperatūra var ietekmēt arī akumulatora darbības laiku. Izvairieties no ierīces atklāšanas ļoti augstā vai ļoti zemā temperatūrā, jo tas var samazināt akumulatora ietilpību.

5. Atspējot nevajadzīgos paziņojumus

Pastāvīgi paziņojumi par lietojumu var būt kairinoši un arī patērēt akumulatora enerģiju. Atspējot nevajadzīgus paziņojumus, lai saglabātu akumulatoru.

6. Izmantojiet enerģijas taupīšanas režīmu

Lielākajai daļai ierīču ir enerģijas taupīšanas režīms, kas samazina enerģijas patēriņu ar invalīdiem, kas nav svarīgi resursi. Aktivizējiet šo režīmu, kad akumulators ir zems, lai pagarinātu ilgumu.

7. Saglabājiet ierīci atjauninātu

Programmatūras atjauninājumi bieži ietver uzlabojumus enerģijas patēriņā. Pārliecinieties, ka esat atjauninājis ierīci, lai izmantotu šos uzlabojumus un pagarinātu akumulatora darbības laiku.

Secinājums

Sekojot šiem vienkāršajiem padomiem, ierīces akumulators var padarīt ilgāku laiku. Atcerieties, ka akumulatora darbības laiks var mainīties atkarībā no ierīces modeļa un individuālās lietošanas. Izmēģiniet šos padomus un uzziniet, kas jums vislabāk der.